A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2012 Április
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

márc

30

 

 

 

 

 

 

 

Belerángassam, vagy meggyőzzem?! Egyik se! Csupán tájékoztatom!

Jogos a bizalmatlanság hisz sokan éltek már vissza emberek kiszolgáltatottságával!

A legtöbb ember érzelmi alapon hozza meg döntéseit, és nem racionálisan!

Ezért is van az, hogy a legtöbb MLM rendszer a marketing kommunikációját ilyen területen veti be, és oly módon cserkészi be a jelölteket, hogy mire észbe kapnak, mibe is kezdtek bele, már több százezres kezdőcsomagok árát fizettetik ki velük, rosszabb esetben vonják le a hitelkártyájukról! Olyan drága termékek forgalmazásába kezdenek bele, amelyeket maguk se vennének meg, ha ez nem lenne üzleti érdekük, vagy a jutalékfelvétel feltétele! A másik ilyen trükk, amikor azt mondják, itt nincs termék, nem kell eladnod, nem kell semmit csinálnod, csak hozz két embert, és majd épül alattad a bináris rendszer...

A veszteségtől való félelemre, vagy a nyereség iránti vágyra építés „mókusvakítás”, és a beszervezési marketing része! Ezért én nem akarok az érzelmeire hatni!

De ahogy a jövendőbelinket is jó, ha jobban megismerjük, mielőtt megházasodnánk, vagy egy értékes tárgyat se veszünk meg az első hirdetésre, hanem alaposan utánajárunk, úgy ez a lehetőség is kíván annyit, hogy szánjon rá 70 percet, sőt többször is meghallgassa, hogy megértse! Ha komolyan megoldást és pénzt szeretne keresni, akkor ez nem nekünk, hanem Önnek fontos! Azt, hogy működik a dolog,a világon már több millió ember bizonyítja, aki ebből él, gazdagodott meg! Az, hogy Önnek működni fog-e, elsősorban nem a képességeitől, hanem a megfelelő hozzáállásától függ!

 

Az alábbi videó egy webkonferencia felvétele, hogy bármikor megnézhesse és újrahallgathassa!

Téma: DXN termék és üzleti bemutató. Ideje: 70 perc

Előadó: Nagy Gábor DXN ESSD gyémánt vezető

A film indításához kattintson a bal alsó sarokban a kék nyílra!

 

 

 

 

Ha megnézte a videókat, és szeretne részt venni ebben a nagyszerű lehetőségben, azaz DXN-független forgalmazóként szeretne pénzt keresni, és ezzel is növelni az anyagi biztonságát, akkor nézzük, mit is tudunk mi - illetve személyesen én - nyújtani Önnek?

 

Amit kap az egyszeri 5000 Ft regisztrációs díjért + 1 termék megvásárlásért:

 

- Lehetőséget, hogy 25%-kal olcsóbban vehesse meg a cég termékeit, akár saját fogyasztásra, akár kiskereskedelmi értékesítésre!

 

- Lehetőséget arra, hogy fogyasztói hálózatot építsen, és visszatérítést, majd komoly jutalékot kapjon a hálózatában történt vásárlások, fogyasztás után!

 

- Professzionális online eszközöket, hogy interneten is tudjon dolgozni, és akár több nyelven az egész világon népszerűsíthesse a DXN termékeit, és csatlakoztasson online új fogyasztókat, üzletépítőket (ingyenes honlap, webiroda, videomail-küldő, autoresponder levelező, online határidőnapló emlékeztető funkciókkal, stb..)!

 

 - Ingyenes vagy kedvezményes online képzések, audio ill video formában!

- És mindezt egy igazságos marketingrendszer mellett, ami nem tartalmaz beépített kényszereket, forgalmi vagy időbeli korlátokat, így nincs havi nullázódás, és nincs megszabva, hogy mikorra kell teljesítenie, és mennyit! Ezért nincs hóvégi stressz és sorbanállás sem, hogy „megvehesse” azokat a "pontokat" amennyi még kell a minősüléséhez!

Éppen ezért itt bárki sikereket érhet el, nem csak a nagy kommunikátorok, akik kiterjedt kapcsolati tőkével, ill. vállalkozói háttérrel rendelkeznek, vagy akik csinosak és jó megjelenésűek! Ez az átlagemberek lehetősége és üzlete!

- Tőlem, szponzoraimtól és a No Limit Team csoport vezetőjétől pedig további hasznos eszközöket, képzéseket és személyes konzultációt kaphat, mert az ön sikere a mi örömünk!

Ez egy nagyszerű csapat, az Európai DXN egyik legdinamikusabban fejlődő szervezete!

 


 

 

márc

24

MLM tévedések

2012.03.24 - szombat

 

Mik is a legfontosabb tévedések ami miatt sokan elutasítják élből az MLM munkát!

1.    Az MLM hagyományos értelemben nem mondható munkának, ha a munka valaki számára a fix fizetésért való állást jelenti! Sokkal inkább nevezhető egy vállalkozási formának, mert tulajdonképpen az is!  Amikor tehát valaki megbotránkozik azon, hogy munkát ajánl egy cég, és a belépésért fizetni kell, akkor csak arról van szó, hogy az illető sose volt szabad ember, mindig pénzért eladta az idejét, és fogalma sincs arról, mit jelent befektetni, vállalkozni és kockázatot vállalni! Bár megjegyzem ma már egy jobb álláshoz is kell befektetés, hisz nem jelenhet meg akármilyen ruhában egy munkahelyen és az elvárt képesítéseket, is sokszor saját költségen kell megszereznie az alkalmazottnak!

 

2.    A legtöbb ember azonnali gyors bevételt akar, és pont azért keres munkát mert nincs pénze! Az MLM viszont olyan mint a vitaminok, melyek nem gyógyítják a betegségeket, hanem a megelőzést segítik. Az MLM sem gyors segély a pénztárcák feltöltésére, hanem azt mutatja meg, hogyan vessen és hova ahhoz, hogy a későbbiekben mondjuk 1-2 év múlva bőséges legyen az aratása! Ezért az MLM-be nem a szükség, a munkahelyi elbocsátás idején kell belekezdeni, hanem akkor mellékfoglalkozásként amikor még ott van a látszólag stabil alkalmazotti bevétel! Természetesen ha valaki profin kezdi el, már tapasztalattal a háta mögött, és már az első hónapokban sikereket ér el, sok embert léptet be és nagy forgalmat generál akkor már az első napokban is elkezdhet komolyabb pénzeket keresni! De mivel a legtöbb ember számára teljesen új dolog az MLM  így általában az első hónapok tanulással, szárny próbálgatással szokott telni, kivéve, ha olyan céghez csatlakozik ahol, kényszerek alkalmazásával meg mondják, hány hónap alatt kell teljesítened a szintet, különben kiesel és mindent vesztesz! Ez fontos szempont a helyes MLM cég választásánál! Sohase engedje magát becsapni az olyan cégektől akik azt ígérik náluk már az első héttől lehet sok pénzt keresni, mert ez csak akkor igaz, ha valakik vannak akik ezt a pénzt beteszik alattunk a rendszerbe! Ez legtöbbször a pilóta játékokra jellemző ahol nincs termék – vagy csak valami virtuális valami – és ahol az új belepök pénzét osszák vissza a régi tagok közt!

 

3.    Sokak szerint az MLM csak arról szól, hogy el kell tudni adni termékeket, és beszervezni minél több embert, kezdve a barátokat, ismerősöket, a családot stb.
Ilyenkor mondják azt, hogy ők nem akarnak anyagi hasznot húzni a barátságokból és nem áldozzák fel kapcsolataikat a nagy üzlet oltárán! A dolog ellentmondása csupán annyi, hogy ezek a barátok a pénzüket idáig is ott hagyták valamelyik multiban vagy boltban annak nyereségét növelve és költötték el valamelyik reklám hatására vagy behatására idegen embereknél! S mivel mi nem merünk, akarunk rájuk hatással lenni, így ezt a pénzt továbbra is gyakran silányabb, egészségtelenebb termékekre költik el, olyan cégeknél ahol senki se fizet azért amiért a termékeit fogyassza! Az MLM megmutatásával tehát nem elvenne pénzt a barátjától, hanem megmutatná neki azt a céget amelyik például fizet azért ha az ő kávéját fogyassza és ajánlja másoknak! Ön tehát nem a barátja vásárlásából gazdagodik meg, hanem a cég azért ad pénzt önnek, mert segített egy új fogyasztót találni, s ezt a pénzt ehhez nem reklámra kellett költenie!

4.    A leggyakoribb vád, mint a bevezetőben is említettem a piramisjáték elnevezés! Mit is takar ez? Azt, hogy a rendszer piramis formájú és akik fent vannak, azok keresnek, kereshetnek csak sok pénzt, a többiek alul csak becsapott áldozatok akiknek pénzéből gazdagodnak meg a csúcson levők! Aki alul vannak azoknak esélye sincs feljutni és nem kereshetnek soha annyit mint akik az elején csatlakoztak!
Ha alaposabban megnézzük akkor azonban csak 2 ilyen rendszer van amire ez igaz! Az egyik a hagyományos vállalatok a másik az állami nyugdíjrendszer!!
Míg az elsőben az alkalmazotti tömegek adják a piramis alapját és az ő munkájukra épül, abból részesedik a vezetőség egyre szűkülő köre a vezérigazgatóig vagy tulajdonosig addig a másikban az egyre csökkenő számú aktív kereső rétegnek kellene eltartania a piramis tetején egyre gyarapodó nyugdíjas réteget!

Ezzel ellentétben az MLM gyakorlata azt mutatja, hogy vannak akik ott voltak a kezdeteknél,az elején csatlakoztak de nem tudtak mit kezdeni a lehetőséggel, és nem lettek sikeresek és vannak akik évekkel később léptek be, de hozzáállásuknak, befektetett munkájuknak köszönhetően, hamar, nagy eredményeket, forgalmakat generáltak így magasabb jövedelmi szintre jutottak mint a felettük levő szponzorok! Számtalan eset bizonyítja, hogy az MLM-be nincs olyan, hogy késő csatlakozni, hisz talán pár százaléka az emberiségnek még csak az aki tag egy egy hálózatban!
A jövedelem egyértelműen csak a forgalomtól függ, és nem a poziciótól, így aki ma kezd az is kereshet még többet, mint egy régi tag aki nem olyan ügyes vagy aktív!

 

5.    Gyakori vád még, hogy az MLM termékek nagyon drágák és a boltban, piacon sokkal olcsóbban meg lehet venni hasonló termékeket! Elöször is meg kell néznünk, hogy a termékre valóban szükségünk van-e,és olyasvalami-e amit akkor is megvennénk ha az nem MLM-ben lenne forgalmazva! Bár nagyszerű dolog a technika fejlödése, de úgy gondolom senkit se kergettek az asztal körül, ha nem tudta mire jó a videómail, vagy jól el volt mindenki videókonferencia terem vagy videótelefon nélkül is, mégis manapság úgy tűnik enélkül nem élet az élet, s képesek az emberek pénzt fizetni olyanért ami sok helyen ingyen is megoldható! Nem mennék bele az inkább befektetés mint MLM jellegű rendszerek értékelésébe, mint az arany, gyémánt, üdülés és utazásszervezés, közösségi oldal szervezés . Ezeknél nehéz eldönteni számomra mi drága vagy olcsó.

A következő kategória a különböző vitaminok, táplálékkiegészítők, juiceok amik bár idáig nem voltak része a családi költségvetésnek, azért érdemes rájuk áldozni, mert szükség van rájuk! Nehéz megitélni ezek árfekvését, sokkal jobb mutató az ár-érték arány! Mivel az embereket nehéz rávenni, hogy olyasmit ajánljanak ami nem használt, nem vált be, ezért általában ezek a cégek termékei sok kutatás eredményei, és a legjobb minőségben készülnek, hogy valóban hatékonyak legyenek! Ezért ezeket nem igazán érdemes összehasonlitani a bolti vagy gyógyszertári termékekkel amik relative olcsóbbak lehetnek, de a tartalmuk sokszor olcsó szintetikus alapú, és hatásfokúk erősen megkérdöjelezhetö! Tehát úgy gondolom más irányból érdemes a témát megközeliteni! Nem a termékek a drágák, hanem jelenleg Ön nem tud vagy akar annyi pénzt fektetni a minőségi egészségmegőrzésbe mint amennyibe ezek kerülnek! Másrészt akik szerint drágák az MLM termékek, azok miért nem botránkoznak meg mikor egy minőségi tábla csoki 7-800 forintba kerül, egy csésze márkás kávé 4-500Ft-ba, vagy egy öltöny 100 ezerbe, egy  laptop félmillióba stb! A minőségi dolgok több pénzbe kerülnek akár MLM-ről van szó akár nem! Ha körülnéz megtalálhatja azt az MLM céget, ahol a magas minőség együtt jár a relative alacsony árral, ráadásul, olyan termékek formájában amiket idáig is minden nap fogyasztottunk és senki se hagy el még a válság idején se! Ez a kávé, de erről még késöbb lesz szó!

 

márc

20

A milliomos elme titkai

2012.03.20 - kedd

A gazdagok elkötelezik magukat a siker mellett, a szegények csupán szeretnék a sikert elérni.

A legtöbben, aki kapcsolatba kerülnek az MLM-mel, azért lépnek be, hogy "kipróbálják, hátha sikerül majd nekik a dolog."

El tudod képzelni azt, hogy egy katona azzal a szándékkal induljon a csatába, hogy "kipróbálom, hátha nekem is sikerülni fog?" A sikerhez teljes erőbedobásra van szükség, nem lehet csak szimulálni a dolgot, közepes teljesítménnyel semmire sem fogod vinni.

Az MLM-ezők döntő többsége egy álom birtokában vág bele az MLM vállalkozásába, és mihelyt a dolgok nehezebbre fordulnak, azonnal a következő panaszkodásba kezdenek bele: "A felsővonalam olyan mamlaszokból áll, nem is vagyok biztos benne, hogy jó MLM céghez léptem be, ez pokolian nehéz munka, lehet, hogy rosszul döntöttem?"

 

A gazdag emberek fejében az jár, hogy "Én alakítom az életemet." A többiek úgy gondolják, hogy "az élet egyszerűen megtörténik velük." A sikeres emberek felvállalják a felelősséget a jelenlegi helyzetükért. A sikertelenek erre képtelenek, és ehelyett, inkább eljátszzák az áldozat szerepét: másokat hibáztatnak önmaguk helyett, folyton mentegetőznek és panaszkodnak. De a valóságban nem létezik olyasmi, hogy gazdag áldozat: valahányszor panaszkodsz, másokat hibáztatsz vagy mentegetőzöl, nem teszel mást, mint az áldozat szerepét igyekszel művészi módon előadni - és gyakorlatilag anyagi öngyilkosságot követsz el.

 

Stratégiai és cselekvési szinten mire jöttél rá a gazdag emberek viselkedésének tanulmányozása során?

Háromféle dolgot kell tudnod megcsinálni, ha sikeres akarsz lenni a vállalkozásodban.

Először is meg kell győződnöd arról, hogy egy jó járműre ültél fel. Természetesen az MLM-ezők többsége remek járműveken utazik.

És mi a második dolog?

Rendszerezd a módszereidet. Nem szükséges feltalálnod a langyos vizet! Ha az MLM vállalatodnál, illetve a szponzorvonaladnál van egy működőképes rendszer, akkor használd azt! Csináld azt, amit a vállalatodnál nálad jobban kereső személyek alkalmaznak, és ne térj el az alkalmazott megoldásaiktól.

És azután?

Aztán pedig, indítsd be a másolódási folyamatot.

 

Ez ugye azt jelenti, hogy minél több embert léptessek be a hálózatomba, így van? NEM, ez egyáltalán nincs így. Legalább is az MLM-ben nem erre van szükség. Aki ezt teszi, nem okosan csinálja a hálózatépítést.

"Több embert beléptetni" semmi értelme nincsen. Te tényleg több ezer ember felett szeretnél bábáskodni? Nem akarnál inkább helyettük néhány valóban stabil partnert a vállalkozásodban?

Habár tényleg pofon egyszerűen hangzik az emberek túlnyomó többsége az első megoldást választja.

Valóban így van.; ők azt hiszik, hogy "a biztonság a nagy számokban van benne". De az nem így van.

A nagy számokban leggyakrabban többnyire csak viták, problémák és veszekedések vannak . A nagy számokban valójában csak az emberek babusgatása és dédelgetése van benne, nem pedig a biztonságunk!

Akkor tudod a másolódást érvényesíteni, ha jó emberekre bukkansz. "Toborozz fölfelé!" - találj magadnak olyan személyeket, akik még nálad is jobbak, mivel a másolódás nem ér véget mindaddig, amíg be nem tudod őket tanítani arra, hogy tanítsanak ők is be másokat.

Az MLM nem az eladásról szól, hanem leginkább egy oktató, betanító vállalkozásnak nevezhető. Mások betanítására képes személyeket kell tudnod betanítani. Abban az esetben, ha mondjuk a hálózatod ötödik szintjén felbukkan egy személy, aki nem tanulja meg azt, hogy ez a vállalkozás mások betanításáról szól, és ehelyett kizárólag az eladást kezdi el erőltetni az embereinek, ebben az esetben elmondhatod, hogy az adott "lábadban" megállt a növekedés.

...Ha viszont kijelented, hogy "most jó sok embert fogok betanítani",megnyugodhatsz, hogy egy olyan vállalkozásod van, ami fejlődőképes.

Miért hoznak létre az emberek olyan hálózatokat, amelyekben módjuk van mások felett bábáskodni?

Azért, mert jól érzik magukat, ha szerephez jutnak. Fontosnak tűnhetnek ebben az esetben. Gyakorlatilag egy vasuk sincsen, de ettől függetlenül, fontos embereknek érzik magukat.

Van egy olyan mondás, miszerint "Az ismert ördög sokkal jobb annál, mint amelyiket nem ismered."Az emberek sokkal szívesebben élnek kényelemben és megszokottságban, minthogy vállalnák a kockázatokat és a jutalmazást. Én egy kihívás elé állítanám őket: Javasolnám nekik, hogy gyakorolják a szokatlan, kényelmetlen körülmények közötti életet. Ugyanis, ha kényelmetlenül érzed magad, akkor növekedsz. Ha nem növekedik az ember, akkor haldoklik. Szóval jól teszed, ha hálás vagy a sorsodnak, a kényelmetlen helyzetekért, amibe módod van részesülni, és folyamatosan igyekezz magad körül kényelmetlen helyzeteket teremteni. Így fog majd sikerülni számodra a valódi kényelmet biztosítani.

Van egy remek mondat a "The Shawshank Redemption" című filmben:

"Végeredményben a következő választási lehetőséged van: vagy serényen éled az életedet, vagy haldokolsz."

 

Pontosan így van. Vagy növekedsz, vagy haldokolsz - és ez igaz az alsó vonaladra is. Nem tudsz a vállalkozásoddal egyhelyben járni, mivel minden állandó mozgásban van. Ha a vállalkozásod nem fejlődik, akkor elpusztul. Ez igaz valamennyi élő szervezetre.

Itt van egy gondolat a másolódással kapcsolatban: a másolódás jelenti a siker kulcsát az MLM vállalkozásunkban.- de a pénzügyi termosztátjuk áll a másolódásunk hátterében. Ugyanis, nem leszel képes cselekedni, ha a pénzügyi tervedet nem megfelelően sikerült kialakítanod.

Ez az oka annak, hogy az emberek nem tartanak ki következetesen egy módszer alkalmazása mellett. Ha mindenféle eszközzel, módszerrel tanáccsal és technikával ellátod őket, megfogják a feladatukat oldani? Kizárt dolog.

Esetleg egy hétig fogják csinálni, azután pedig leállnak.

Azért, mert a pénzügyi termosztátjuk nem a sikerre van ráhangolva.

Még csak nem is a több képzésről vagy marketing ismeret átadásáról van itt szó. Mondhatnád azt, hogy "Csupán még legalább 20 további telefonhívásra van szükségem és már sínen lesz az MLM üzletem." Nem így van ez! A kérdés pontosan úgy hangzik, hogy miért nem csinálsz hetente legalább 20 telefonhívással többet? Mondhatod az embereidnek, hogy hetente hívjanak fel 20-szal több személyt, és ebbe akár bele is szakadhatsz, ők nem fogják ezt neked megtenni - mindaddig, amíg a pénzügyi termosztátjukon nem változtatnak.

 

A Networking Times-ban megjelent cikket angolról fordította:

Kajárik Béla

márc

9

 

Tisztában vagyok vele, hogy leleményes emberek tömegei utaznak az Ön pénzére, és ehhez nem szégyellnek komoly gépezeteket felépíteni, hogy hazugságaikat elfogadtassák és törvényesnek mutassák be. Ezeket nevezi a törvény pilóta játékoknak, ahol a rendszer tagjai abból kapnak, kaphatnak pénzt ha új tagokat csatlakoztatnak a rendszerhez, és a belépő árát, esetleg a látszat kedvéért kreált virtuális termék vagy szolgáltatás árát,  és a rendszeres általában minimális havi díjat osszák vissza a tagok között, így akik hamarabb csatlakoztak esetleg létrehozták a rendszert sokat kereshetnek, akik pedig, alul vannak, új tagok azok sokat bukhatnak a rendszeren, hisz a befizetett pénzt nem kaphatják vissza, csak úgy ha sikerül másokat is beugratni a lehetőségbe! Az emberek kapzsiságára, hiszékenységére vagy anyagi szükségleteire alapozva, sok ilyen rendszer virágzik jelenleg is, akik azt ígérik, fizessen be csak egy minimális összeget egyszer, s azért ők folyamatosan pénzt fizetnek vissza sokszoros mértékben, csak hozzon új és új embereket akik megteszik ugyanezt, mert sok kicsi sokra megy ugyebár! És bajban levő emberek, kisnyugdíjasok sokasága ugrik be a vélt meggazdagodási lehetőségnek, gondolva, hogy az MLM vagy ahogy sokan próbálják eladni „internetes munka” abból áll, hogy minél több embert kell beszervezni és rávenni arra, hogy rakjon be pénzt a „szuper világelső...cégbe!”

S beindul a gépezet, írodnak a jól megfogalmazott, csábító, kis munkával óriási bevételt ígérő emailek –  amik többnyire spam formában kerülnek a postaládák tömegeibe – illetve apró hirdetések, blogok, honlapok, hozzászólások amiknek mindnek egy a lényege, minél több embert átversz annál gazdagabb leszel, vagy 
ahogy valaki más fogalmazott: 
MLM = Ha átvered az összes barátodat, bekerülhetsz abba a felső 2%-ba, akik meg tudnak élni belőle! Nem csoda, ha a magyar ember meghallja azt a szót, hogy MLM azonnal behúzza a kéziféket, és a hirdetők zöme így keres munkát: Minden érdekel csak az MLM nem! Gondolom olvasott már ilyet!

Sajnos a magyar valóság rászolgált erre a szkepticizmusra, és hajlamosak emiatt az emberek minden hálózatépítési lehetőséget egy kalap alá venni és elutasítani, pedig ezzel, olyan lehetőségeket is félretolnak amelyek működnek, legálisak, és korrekt stabil passzív jövedelmet biztosítanak azoknak, akik részt vesznek benne, vagyis csatlakoznak egy-egy kiváló cég, kiváló termékeinek népszerűsítéséhez és fogyasztói hálózatok felépítéséhez, konkrét valós termékek formájában. Mivel ön jelenleg is ezt a bemutatót hallgatja, bízom benne, hogy ön is azon kevesek közé tartozik, aki nem a mások véleményére, közbeszédekre alapozza életét, hanem szeret utánajárni a dolgoknak! Hisz a tőzsdéről is az átlagember számára az marad meg, hogy mennyit lehet ott bukni, ezért nem kezd bele, míg mások hatalmas vagyonokat szereznek ott! A közbeszéd szerint nem érdemes vállalkozni sem, hisz a vállalkozások 80%-a 3 éven belül megszűnik, óriásiak az adóterhek stb. Mások fittyet hányva ezekre a félelmekre sikeres vállalkozásokat húznak fel a semmiből, és lesznek gazdag, sikeres emberek! Sorolhatnám még a példákat, hogyan engedik emberek tömegei elmenni maguk mellett a lehetőségeket, amik mindenki számára ott vannak! Ők azok akik mindig távol akarnak tartani másokat a lehetőségektől, amikor meg mégis valaki sikeres és gazdag lesz belőle, akkor átváltanak és azt mondják, persze ő szerencsés volt, mert ott lehetett az elején! Pedig ők is ott voltak, csak ők nem a lehetőséget, hanem a félelmeiket látták meg benne! 

Nos ön is eldöntheti most, hogy azoknak hisz, akik szerint az MLM csak átverés lehet, meg pilótajáték, meg mások beszervezése azért, hogy mi meggazdagodjunk vagy hajlandó meghallgatni olyat aki ebből él meg és semmi ilyet nem csinált és nem tapasztalt meg!             

Mivel én ebből élek, bár nem tartozom még a felső 2%-ba, én még soha senkit nem vertem át, egy embernek se okoztam veszteséget, így merészelek az MLM védelmére kelni és ha lehet kitisztítani a képet mi is az MLM és mi alapján érdemes választani, ha nem akar belefutni az előzőekben említett hibákba!

A hálózatomba vannak akik hálásak mert megismertettem velük a termékeket amiket megszerettek, és hónapról hónapra megveszik és vannak olyanok akiknek nem jött be és többet nem vásárolnak. Vannak akik már ingyen kapják a termékeket, vannak akik már plusz jövedelmet is keresnek és vannak akiknek nem jött be az üzlet és maradtak fogyasztók vagy talán azt is abbahagyták. DE EGY EMBER SINCS AKI MEGKESEREDETT VOLNA, AKI BÁRMI VESZTESÉGET SZENVEDETT VOLNA EL, VAGY AKI MEGKÁROSÍTVA, BECSAPVA ÉREZNÉ MAGÁT!

Az egész cikket itt olvashatja el:  http://pluszpenzforras.info/mlmatveres.html

 

márc

8

A DXN kút is így működik!

2012.03.08 - csütörtök

 

Volt egyszer egy utazó, aki eltévedt a sivatagban. Már több napja vándorolt az egyformának látszó homok dűnék között, de nem talált lakott helyre, sem oázisra. Lassan elfogyott az utolsó csepp vize is. Irtózatos szomjúság gyötörte, azt gondolta, itt a vég.

Aztán egyszer csak egy elhagyott pálmaligetre bukkant, melynek a közepén egy kis kunyhó állt. Az utolsó erejével odavánszorgott. Egy kutat talált benne. Erejét megfeszítve pumpálni kezdte. Semmi, a víznyerő csont száraz volt. A tekintete egy kis asztalra tévedt. Volt rajta egy kulacs, úgy másfél-két literes. És… igen…, tele volt vízzel. Már húzta is volna ki a dugót, hogy kínzó szomjúságán enyhítsen, amikor észrevett egy kis táblácskát mellette, valami írással. Betűzni kezdte, és ez állt rajta:

 

„Vándor! Töltsd a vizet a kútba, az utolsó cseppig, és annyi vizet pumpálhatsz, amennyit csak akarsz!”

Emberünk dilemmába került. Rettenetesen szomjas volt, de tudta, hogy ennyi vízzel legfeljebb 1-2 nappal élhet tovább, és nem biztos, hogy a következő oázisig el fog érni, ráadásul azt sem tudta, merre induljon.Te mit tettél volna a helyében? El tudod képzelni, milyen lehet 40 fokban napok óta nem inni? Ha beletölti, és nem jön víz, az a biztos halál. Ha megissza, egy hajszálnyi esélye talán marad.

 

Észvesztő dilemma!

Mi lenne, ha a felét meginná, és a többit töltené bele? De az írás szerint az utolsó cseppig bele kell töltenie. Nos, a vándor vett egy mély lélegzetet, és beleöntötte az egészet a kútba. Majd elkezdte pumpálni. Először semmi.

 

Érezte, hogy a forróság ellenére megfagy a vér az ereiben.

Majd halk szörcsögés hallatszott. Aztán néhány koszos, sáros vízcsepp megjelent. Reménykedni kezdett, és még nagyobb erővel pumpálta… Elkezdett folydogálni, és egyre inkább tisztult. Eszeveszett pumpálásba kezdett. Néhány perc múlva bőven folyt a kristály tiszta, hűs víz. Az egész kád megtelt a kút alatt, az utazó nyakig merült a friss, selymes vízbe, és csak ivott és ivott…

Amikor aztán annyi edény megtöltött, amennyit csak elbírt, egy feliratot vett észre kifelé az ajtó felett, melyet eddig nem vett észre:

 

„Vándor! Ne felejts el újra megtölteni a kulacsot, hogy aki utánad jön, szintén ihasson a kútból!”

 

Ezek a kutak úgy működnek – és ez nem kitaláció, tényleg vannak ilyen kutak -, hogy előbb beléjük kell tölteni egy kevés vizet, hogy működésbe lépjenek.

Ebben nagyon hasonlítanak az életben is a legtöbb olyan dologhoz, amelyből nyereséget szeretnénk kivenni. Először bele kell tennünk valamennyit. Kockázatot kell vállalnunk. Hol többet, hol kevesebbet. Minden "kút" más mennyiséget kíván. A felével, vagy csak 99%-al nem elégszik meg. Ebben nagyon hasonlít a hálózatépítéshez, ahogy már bizonyára Te is észrevetted.


De nem csak arra hisz az élet minden területén szükség van a vetésre ahhoz, hogy aratás legyen!

De az emberek mindig le akarják spórolni a befektetést akár az egészségükről akár a jövőjükről van szó! Mindig a jelenben élnek és csak azzal tőrödnek, hogy ma feléljenek mindent és nem tőrödnek a következményekkel! És amikor hirtelen valami baj történik, egy váratlan betegség, baleset egy rossz lelet diagnózis kerül a kézbe, vagy elbocsátják a stabilnak hitt munka helyéről akkor döbben rá, hogy cselekedni kéne de ilyenkor már sokszor késő! A táplálékkiegészítők és az MLM lehetőség nem tűzoltásra való, hanem megelőzésre!

Ezért gondold meg kedves olvasó megéri-e meginni a kancsó vizet a gyors szomjúság oltásra, vagy érdemesebb-e hinni a felírásnak, és hittel beleönteni a kútba, bízva benne, hogy sokkalta nagyobb áldás lesz belőle!