A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2016 Szeptember
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

szept

17

 

Miért nem tűznek ki célokat az emberek?

 

Ha megvizsgáljuk, miért van az, hogy az emberek nem tűznek ki célokat, arra juthatunk, hogy ennek hét alapvető oka van. Jó, ha tudunk ezekről, és megvizsgáljuk, nem érvényesek-e a mi esetünkben is.

A tudatlanság nem áldás. Ha nem ismerjük ezeket a lelki akadályokat, ha nem tanuljuk meg leküzdeni őket, a jövőre vonatkozó kilátásaink nem lesznek rózsásak.

 

 

 

 

Az első ok, ami miatt emberek nem tűznek ki célokat, hogy egyszerűen komolytalanok. A szavak, nem pedig a cselekvés emberei. Sikeresek akarnak lenni, javítani akarnak életfeltételeiken, de nem hajlandók tenni is ezért. Nem hajtja őket belső tűz, amely égő vággyá változna, hogy kezdjenek magukkal valamit, hogy életüket jobbá, tartalmasabbá, izgalmasabbá tegyék.

Kizárólag a tettei alapján ítélhetjük meg, hogy kinek mik a szándékai, nem pedig a szavai alapján.

Nem az számít, mit mondunk, mit szándékozunk csinálni, mit kívánunk, miben reménykedünk, miért imádkozunk. Csak az számít, mit csinálunk. Az, hogy milyen értékeket vallunk, miben hiszünk, egyértelműen csak a magatartásunkból olvasható ki. Az olyan, aki hajlandó tenni, tízszer többet ér annál, aki csak beszél, de nem tesz semmit.

Ne feledjük, csak a tett a tett, és más egyéb nem sokat számít. Ne arról beszéljünk az embereknek, mint szándékozunk tenni. Mutassuk meg nekik, hogy mit tettünk. Legyünk szándékainkban komolyak!

 

A második ok, ami miatt emberek nem tűznek maguk elé célokat, hogy nem vállalják életükért a felelősséget. Korábban azt hittem, hogy a siker kiindulópontja a cél, amíg nem jöttem rá, hogy amíg az emberek nem készek arra, hogy vállalják sorsukért a teljes felelősséget, vagyis mindazért, ami történik velük, még csak meg sem fognak próbálkozni azzal, hogy célokat tűzzenek ki.

Felelőtlennek az az ember nevezhető, aki állandóan arra vár, hogy az igazi élet valamikor majd elkezdődik. Az ilyen arra fecsérli energiáit és kreativitását, hogy mindenféle ravasz kifogásokat találjon a kudarcaira, aztán lottószelvényt vesz, hazamegy, és nézi a tévét.

 

A harmadik ok, ami miatt emberek nem tűznek ki célokat, hogy a lelkük mélyén értéktelennek, sikerre méltatlannak tartják magukat. Aki lelkileg olyan mélyen van, hogy „már ahhoz is felfelé kell néznie, hogy lássa a gödör alját", az nem érez erőt magában, hogy évekre, vagy akár hónapokra előre célokat tűzzön maga elé. Aki negatív környezetben nőtt, akiben mélyen él értéktelenségének érzése, a kilátástalanság, hogy„Mi haszna van az egésznek?!" vagy „Úgysem vagyok elég jó hozzá!", az aligha képes célokat tűzni maga elé.

 

A negyedik ok, ami miatt emberek nem tűznek maguk elé célokat, hogy nincsenek tudatában a fontosságuknak. Ha olyan családban nevelkedtünk, ahol a szülők nem tűztek ki célokat, és a családi beszélgetéseknek nem volt rendszeres témája a tervezés, a megvalósítás, felnőhetünk anélkül, hogy tudnánk, létezik olyasmi, mint rendszeres célkitűzés, tervezés és megvalósítás.

Ha olyan társaságban mozgunk, amelynek tagjai nem tűznek ki világos célokat, természetes lesz számunkra, hogy a célok nem olyan fontos dolgok az életben. A körülöttünk lévő emberek 80 százaléka sehová sem tart, és ha nem vagyunk elég óvatosak, sodródni kezdünk a tömeggel, követjük a követőket, és sehová sem jutunk.

Ha az emberek tudnák, hogy a reményeik, az álmaik, a terveik megvalósulása — mind, mind attól a képességüktől függ, hogy helyesen tűzik-e ki céljaikat, ha az emberek felismernék, hogy a célok kitűzése a boldog és sikeres élet előfeltétele, azt hiszem, sokkal többen lennének, akik világos célokkal rendelkeznek.

 

Az ötödik ok, ami miatt emberek nem tűznek ki célokat, hogy nem tudják, hogyan csinálják.Társadalmunkban szerezhetünk egyetemi diplomát, ami megfelel tizenöt-tizenhat évi tanulásnak, és egyetlen órát sem hallunk arról, hogyan kell célokat kitűzni — noha ez a mesterség sokkal fontosabb a boldogsághoz, mint bármelyik tárgy, amit oktatnak. A legnagyobb hiba pedig, amit emberek elkövetnek, hogyazt hiszik, már tudják, hogyan kell célokat kitűzni. Ha valaki azt hiszi magáról, birtokában van egy fontos jártasságnak, a valóságban pedig még az alapjaival sincs tisztában, súlyos kudarcok elé néz az életben.

 

 

A hatodik ok, ami miatt emberek nem tűznek ki célokat, hogy félnek az elutasítástól, a bírálattól. Gyerekkorunktól kezdve el kellett viselnünk, hogy mások bírálják és kinevetik az álmainkat. Lehet, hogy a szüleink nem akarták, hogy túl merészek legyenek az álmaink és kiábrándulással végződjenek, ezért siettek rámutatni, hogy ez vagy az miért nem érhető el. Társaink, barátaink kinevethettek, gúnyolhattak, mert messzebb akartunk jutni, valamit meg akartunk valósítani, amire magukat alkalmatlannak tartották. Ezek a befolyások meghatározták viszonyunkat önmagunkhoz és a célok kitűzéséhez.

 

A gyerekek nem ostobák. Hamarosan megtanulják, hogy ha ki akarnak jönni másokkal, hasonulniuk kell. Idővel a gyermek, akit állandóan bírálnak és leszólnak, leszokik arról, hogy új elképzelésekkel álljon elő,nem álmodik többé, nem tűz maga elé célokat. Ettől kezdve egész életében biztosra játszik, mélyen lehetőségei alatt teljesít, és ezt elkerülhetetlenként fogadja.

 

A félelem ellen, hogy bírálnak vagy ostobának tűnünk, egyszerű a recept: tartsuk meg magunknak a céljainkat. Ne beszéljünk róluk másoknak! A hatékony célkitűzők mind megtanulják, hogy hallgassanak a szándékaikról. Senki sem bírálhat vagy nevethet ki, ha nem tudják, mik a céljaink.

Ez alól a titoktartás alól két kivétel van. Az egyik: azok az emberek — például a főnökünk vagy a házastársunk, intim társunk —, akik segíthetnek céljaink elérésében.

 

A második kivétel, hogy megoszthatjuk céljainkat olyanokkal, akik szintén célorientáltak, akik bátorítani fognak minket, hogy következetesen haladjunk az utunkon. Mi is akkor járunk el helyesen, ha mindenkit bátorítunk, aki beszél nekünk a céljairól. Mondjuk nekik, hogy képesek elérni. Ha másokat bátorítunk, ez minket is ösztönöz. Ez a legjobb alkalmazása az elvnek, hogy amilyen a vetés, olyan az aratás. Ha azt akarjuk, hogy mások bátorítsanak minket, meg kell ragadnunk minden alkalmat, hogy bátorítsuk őket.

A hetedik és legfontosabb ok, amiért emberek nem tűznek ki célokat, hogy félnek a kudarctól. Nem ismételhetem elégszer, hogy a kudarctól való félelem a legnagyobb akadálya a sikernek. Ez tartja az embereket a komfortzónán belül. Ez az, ami arra serkenti őket, hogy tekintetüket leszegjék, hogy biztosra játsszanak, ahogy az évek múlnak.

 

A kudarctól való félelem kifejezésre jut abban a beállítottságban, hogy „Nem vagyok rá képes! Nem vagyok rá képes! Nem vagyok rá képes!" Ez már kora gyermekkorunktól kezdve belénk eszi magát aszülői kritika és feddések eredményeként. Ha ez a félelem beférkőzött a tudatalattiba, megbénítja a reményeinket, megöli az ambíciónkat, súlyosabban árt a boldogságunknak és a sikerünknek, mint bármely más negatív érzés.

A kudarctól való félelem fő oka az, hogy nem tudjuk: a kudarc funkciója az, hogy segítse elérni a sikert.

A szabály egyszerű: kudarc nélkül lehetetlen a siker. A kudarc a siker előfeltétele. Az emberi történelem legsikeresebb alakjai egyben a legtöbb kudarcot szenvedték el.

A siker a nagy számok törvényének engedelmeskedik. Minél több dologba vágunk bele, annál bizonyosabb a siker. Próbálkoznunk kell újból és újból.

 

Aki nem dob kosárra, az sosem érhet el kosarat.

 


 

Brian Tracy Phoenix szemináriuma 

A teljesítmény lélektana

 

aug

4

A DXN termékei az egész világon elérhetőek!

Ha szeretnél vásárolni, az adott országhoz tartozó webáruházból tudsz rendelni.

Kiskereskedelmi áron tudsz vásárolni, vagy ha úgy gondolod, akkor be is tudsz regisztrálni, törzsvásárlónak, s akkor 20-25%-al olcsóbban tudsz vásárolni.


Kisker webshop: 

http://wellnesskavehaz.hu/termekek

Törzsvásárlói regisztráció:

Regisztráció itt/

 

 

 

 

 

Hogyan vásárolhatok DXN terméket?

 1. A DXN termékei az egész világon elérhetőek és megvásárolhatóak. Ha egy adott országban tartózkodom, és terméket szeretnék vásárolni, akkor azt kell tudni megnyílt, saját irodával raktárral rendelkező országról van-e szó, vagy még nincs nyitva a piac, és a kiszolgálás egy központi közeli országból történik-e ? Így Európában például a meg nem nyílt országokban pld. Franciaország, Svájc stb. a kiszolgálás a szlovákiai központból történik. Weboldalon lehet megrendelni de a pénz utalásával várni kell, amíg nem kapunk visszajelzést emailben, hogy a súlynak megfelelően mennyi lesz a szállítási költség. Jelenleg úgy tudom, 500 eurótól ingyenes a szállítás, de erre érdemes rákérdezni. Ha megjön az összeg a szállítási díjjal növelve, akkor azt utalni kell az adott DXN bankszámlára és általában 2-3 napon belül megérkezik az árú bármelyik európai országba. Megnyílt országok esetében más a helyzet.

Megnyílt országokban van DXN iroda, központ ahol személyesen is át lehet venni a terméket, illetve az összeg kiegyenlítése utáni napon már küldik a terméket a helyi raktárból.

 

 

Minden ország a nála kapható termékekből tud kiszolgálni, és csak országon belül! Ha magyar vagy és Ausztriában élsz például, akkor nem tudsz a magyar webáruházból vásárolni, hanem csak az osztrákból!

 

A vásárlás módjai:

Kiskereskedelmi áron történő vásárlásnak nincsenek feltételei. A barna céges weboldalon lehet rendelni és a cég kiszállítja a GLS segítségével, általában a délig megérkezett rendeléseket másnapon!

 

dxnvasarlas

 

A webáruházban bármely természetes vagy jogi személyiséggel rendelkező vásárló vásárolhat, függetlenül attól, hogy tagja-e már a DXN termékforgalmazói hálózatának vagy sem. Azon vásárlók, akik már tagjai a DXN termékforgalmazói hálózatának, jogosultak Törzsvásárlói áron vásárolni. Minden más vásárló Fogyasztói áron juthat az általa kiválasztott termékhez.

 

A webáruházban feltüntetett árak magyar forintban értendők és az ÁFA összegét tartalmazzák.

A megrendelésekről a vásárló minden esetben visszaigazolást kap, mely a vásárló által meg adott adatokon kívül minden esetben tartalmazza a megrendelt termék nevét, mennyiségét és egységárát, valamint a megrendelés végösszegét (a szállítási költséggel együtt).

Személyes átvétel esetén a levélben kapott T rendelési számmal lehet átvenni a terméket.

Internetes vásárlás esetén a webáruház tájékoztat, hogy mennyivel lenne olcsóbb ha regisztrált törzsvásárlóként vásárolnád ugyanezt, illetve, hogy mennyi vásárlástól lenne ingyenes a szállítás. A bón kódszáma részhez, akkor lehet írni, ha első hírlevél feliratkozó vagy és a honlapon beúszó ablakban regisztráltál erre, az egyszeri 1000Ft kedvezményt igénybevételét kérve, és levélben kaptál egy bón kódot.

 

rendeles

 

Kitöltve a vásárlási űrlapot, szállítási  cím,  számlázási cím, fizetési mód elküldheted a rendelést, amiről visszajelzést kapsz a jól megadott email címedre.

A fizetés módjától függően, ahogy a céghez érkezik a pénz, másnap megy a csomag!

 

MIÉRT ÉRDEMES TÖRZSVÁSÁRLÓNAK REGISZTRÁLNI?

Nézzük először, mit kell tenned ha kiskereskedelmi ár helyett, a jövőben 20-25% árkedvezménnyel szeretnél hozzájutni a DXN termékekhez, törzsvásárlóként!

 

regisztraciodxn

 

 

A törzsvásárló az a személy aki, beregisztrál a DXN hálózatába – akár online, akár offline papír alapon – befizetve az egyszeri 5000 Ft regisztrációs díjat és vesz egy terméket, vagy egy  olyan üzleti csomagot vesz, amihez elengedik ezt a díjat, és a pénzéért teljes egészében termékeket kap! A legjobb választás a DSP csomag, ahol a vásárolt csomag árának 110, 130,150% -át. visszahelyezik egy virtuális számlára, amit le lehet vásárolni a későbbiekben 4 évig, 10%-onként! Vagyis a csatlakozási csomag ára, visszajön a kedvezményekben, így tulajdonképpen, aki hosszú távon akar vásárló lenni, azoknak a csatlakozási csomag “ingyenesnek” tekinthető!

Ha törzsvásárló akarsz lenni, nincs semmi más teendőd, mint ezt a regisztrációt végigvezetni, befizetni és megvenni az első terméked, termékeidet! A regisztráció befizetésével örök érvényű tag leszel, ami örökölhető, továbbadható majd. A regisztráció vásárlási kötelezettséggel nem jár, évente egy termék vásárlásával fent tartható, nem kell évente pénzzel meghosszabbítani!

 

Fontos, hogy ebben az esetben először a regisztrációt kell kitölteni, alul a 4 kis kockát kipipálni és elküldeni a lapot, miután ellenőriztük, hogy jól adtuk-e meg az adatokat! A szponzornak a piros betűs rész nem mindig az oldal tulajdonosát írja ki, mivel a tulajdonos szponzor segítheti csapattársait azzal, hogy alájuk építkezik, de természetesen így is ő hozzá fogsz tartozni és ő segít neked!

Kapsz egy ID számot amire hivatkozva a későbbiekben mindig vásárolhatsz, rendelhetsz, interneten vagy akár telefonon keresztül! Ha cégként el tudod számolni a termékeket akkor ezt jelezni kell, hogy a cég adatait felvegyék és arra állítsák ki a számlát!

A termékek utáni pontértéket neked is felírják a webirodádban, így ha megérted az ajánlási marketingben lévő lehetőséget, és bármikor úgy gondolod, szívesen keresnél pénzt termékek ajánlásával, akkor már nem nulláról indulsz, ezek a pontok kumulálódnak, és növelik a visszatérítési százalékodat, amit ha teljesítesz minimális feltételeket akár le is vásárolhatsz később!


2. Ha üzletileg is érdekel a dolog, és pénzt szeretnél keresni, a termékek népszerűsítésével:

 

A törzsvásárlói regisztráció teljes körű, vagyis mindent tartalmaz! Így a jogot és lehetőséget is az üzletépítésre!
Vagyis a vásárlásokkor a "sima" tag is megkapja a pontokat a webirodájában, és az ott gyűlik. Ha valaki teljesíti a minimális feltételt vagyis 100 pontért vásárol minimum egy hónapban, akkor a cég visszatérítést fizet attól függetlenül, hogy akar-e  valaki üzletet építeni vagy sem. Tehát ha valaki úgy határoz hogy üzletet akar építeni, nem kell külön regisztrálnia üzletépítőnek!

A regisztrációkor meg kell adni a jelentkező nevét, címét, születési adatait, e-mail címét és telefonszámát. Opcionálisan megadható a házastárs ill. örökös adatai is! A további Nyilatkozati pontok bepipálása után a "Next" gombra kattintva, még utoljára ellenőrizhetjük az adatok helyességét illetve módosíthatja azt jóváhagyás előtt. Az elküldést követően már nem módosíthatók! Amennyiben megfelelőek és nem kell változtatnia tagsági adatain, akkor a "Jelentkezés elküldés" gombra kattintással továbbította jelentkezését a DXN Europe Kft.-nek.

A legtöbb MLM cégnél elegendő lenne a regisztrációs díjat befizetni hivatalosan, de az üzletépítők – jogosan vagy nyereségvágyból – sokszor úgy adják át az információt, hogy az érdeklődő számára úgy tűnjön, ha csatlakozni akar, és pénzt akar keresni, akkor valami nagy összegű csomaggal kell csatlakoznia! Ebben kihasználják azt a tényt, hogy az embereket két dolog irányítja, hozza mozgásba! Ez a veszteségtől való félelem illetve a nyereség iránti vágy! 

 

Persze mi is tisztában vagyunk azzal, hogy akkor van értelme MLM vállalkozást indítani, ha vállalkozásként kezeljük, pénzügyileg jól átgondoljuk, és befektetünk ha kell! Mert az se jó ha mindenki csak szerencsejátékként kezeli a céges regisztrációt, és mindenki arra számít, hogy majd az alatta levők fognak vásárolni, és majd az alsó vonalak munkájából, embereiből, költekezéséből fog megélni, meggazdagodni!
Az MLM nemcsak a hatástöbbszörözés, hanem a másolódás üzlete is! Így nagy valószínűséggel, ha találsz érdeklődőket, azok abban fognak követni amit te csináltál!

 

Tehát mi is úgy gondoljuk, mindenkinek az a legjobb, ha üzleti csomagokkal indulnak a jelöltek, de számunkra nagyon fontos, hogy ezt önként, nem félrevezetve tegyék meg! Ha így van , akkor sose lesznek MLM sérültek, és nem fognak senkit hibáztatni, hogy nyakukon maradt több százezernyi forint értékű termék, amitől Vaterán és hasonló helyeken próbálnak megszabadulni félár alatt! 

 

A DXN -ben nincsenek beépített kényszerek, és ezt már a csatlakozásnál is betartjuk! 
Nem szoktuk se nyilvános bemutatón, se webkonferencián az embereket döntéskényszerbe hozni, lezárási technikákkal, amivel arra manipulálnánk, hogy azonnal döntsön, a lehető legnagyobb csomagot választva!

Bizonyára sokaknak ismerősek az ilyen toborzások: “Ha nem most döntesz,minden nap csak veszítesz! Mialatt beszélek már több új belépő volt a rendszerben, és azok mind alád kerültek volna! Ezért ne gondolkozz, hanem azonnal lépj be, hisz a következő leendő gyémántod más alá kerül ha nem lépsz!”

 

Hasonlóan adják el a jutalékkifizetés feltételét, a havi forgalmi elvárást! “Ha nem veszed meg előre a jövőhavi termékcsomagodat – mert úgy gondolod, hogy már be se férsz a kamrába a sok terméktől – akkor, nem kapsz jutalékot jövő hónapban, és ha pont most jön majd a nagy fogás, a nagy csomagos üzleti belépőd, akkor veszteséged lesz, de nagy!”

 

A belépő csomag nagyságát is így lehet jól eladni! – Ha a legnagyobb akár fél milliós csomagot veszed, akkor jársz legjobban, mert akkor a későbbi forgalmaidból nem 10 hanem 20 %-ot kapsz! Sőt ha megveszed a két első pozíciót is akkor már első hónapban milliós jutalékod lehet….stb!

Ilyen marketingterv és ilyen toborzás mellett, persze, hogy jönnek már első hónapban a nagy pénzek! A  gond az, hogy ha a jelöltünk, csatlakozónk “nem elég ügyes” és nem tudja hozni első hónapban az eredményeket! Talán még egy hónapig meg lehet vetetni a havi elvárást valakivel, de ha nem jönnek az eredmények, könnyen abbahagyják az “üzletet” és elkezdik írni a negatív cikkeket, fórum bejegyzéseket arról, hogy az MLM átverés, becsapás, és mennyire ráfizettek! 


És ilyenkor újra és újra új jelölteket, “balekokat” kell keresni, mert ezek az MLM sérültek, többet vásárolni e fognak, csak szabaduljanak meg a termékektől, amiket esetleg sose vettek volna meg, ha nem kapcsolnak hozzá egy meggazdagodási ígéretet!

 

Nos a DXN-ben nincsenek beépített kényszerek, sőt szinte ügyelünk arra, hogy mindenki csak annyit költsön amennyit megengedhet magának! Mindenkit felnőtt emberként kezelünk és mindenki maga döntheti el, hogy mennyit akar befektetni ebbe az üzletbe, milyen üzleti csomaggal akar indulni, vagy mennyit akar költeni marketingre illetve képzésre! Világosan elmondjuk az előnyöket, mi mivel jár, de senkit se hozunk döntési kényszerbe a lelkét döntését manipulálva! Például a nagyon kedvező és jövedelmező DSP csomagok értékesítését is köthetné a cég, ahhoz a feltételhez, hogy csak az “árulhatja”, kereshet vele pénz aki maga is úgy lépett be, megvette a csomagot, de NEM!


A DSP csomagokkal az is kereshet pénzt, aki maga nem úgy lépett be, akár még ha csak 3 pontos csatlakozó akkor is! 

Mi azt szeretnénk ha az emberek megértenék a másolódás törvényét, és a hatástöbbszörözés erejét, s maguktól jönnének rá, hogy jobban megéri a DSP csomagos csatlakozás, mint az egy fogkrémes, vagy a 3 pontos kis zacskós csatlakozás! 


Érdemes számolni, tervezni és utána járni a várható előnyöknek hasznoknak!

Regisztrálni ott érdemes ahol az ember lakik, és ahol majd számlaadással, fel akarja venni a jutalékot!

Regisztrálni csak magánszemélyként lehet, a későbbi viták elkerülése végett! De már ott megadható a cég neve amire a számlát kérik majd, hogy elszámolható legyen!

 

A regisztrációkor meg kell adni a jelentkező nevét, címét, születési adatait, e-mail címét és telefonszámát. Opcionálisan megadható a házastárs ill. örökös adatai is! A további Nyilatkozati pontok bepipálása után a "Next" gombra kattintva, még utoljára ellenőrizhetjük az adatok helyességét illetve módosíthatja azt jóváhagyás előtt. Az elküldést követően már nem módosíthatók! Amennyiben megfelelőek és nem kell változtatnia tagsági adatain, akkor a "Jelentkezés elküldés" gombra kattintással továbbította jelentkezését a DXN Europe Kft.-nek.

 

Ausztriában itt teheted meg:  http://kaffee.ganodermacenter.eu/member_registration_private

Magyarországon itt teheted meg:http://wellnesskavehaz.hu/member_registration_private

Németországban itt teheted meg:http://ganodermakaffee.info/member_registration_private

ápr

17

DXN Flag

2015.04.17 - péntek

Németi (Ausztri A)  Bolga van  Cseh  Németi (Németország)  Más Európai országok a  spanyol  francia  Görög  magyar  OLASZ  Nederlands  Lengyel  Português  Román  orosz  Svéd  szlovén  a Szlovákiáb  Németi (Törökország)  ukranian  brit  a kéz  Ausztrál  DXN Global

 

okt

20

A siker működő képlete!

2014.10.20 - hétfő

 

Tudom a legtöbb ember szeretne instant, gyors megoldásokat, olyan feladatokat, munkát amit könnyű megcsinálni, egyszerű, érthető és nem kíván nagyobb tehetséget, kreativitást! Szeretnék automatizálni, leegyszerűsíteni a dolgokat, és elhinni, hogy a siker, az anyagi függetlenség, a passzív jövedelem, az áhított nagy MLM jövedelem könnyedén megszerezhető.

 

Sajnos, sok MLM-nek álcázott pilótajáték, tesz is a tűzre azáltal, hogy elbagatellizálja a feladatot és úgy állítja be az MLM -et, mint amit mindenki képes csinálni, amivel mindenki képes milliomossá válni, CSAK hozzon 2 embert, küldjön ki ezerszámra emaileket, az se baj ha spam formában, vagy nyomassa éjjel nappal az ingyenes hirdetéseket , és a nagy számok törvénye alapján biztos lesz majd kapás, és sok csatlakozó, akik majd világ méretű üzletet húznak fel alattunk! Pedig nincsenek ilyen tanácsok! Persze szeretnék én is olyan dolgokat a kezedbe adni amivel sikeres lehetsz, de nem akarlak becsapni, én se tudom a tutit! Nincsenek előre megírt, mágikus szövegeim, amik tuti bevonzzák az új csatlakozókat! Nincsenek blog sablonjaim, honlap ötleteim amiket csak megcsinálsz és jönnek rá a jelentkezők. Nem tudok olyan oldalakat mondani, ahova elég feltenni a linkedet és hozza az érdeklődőket, nem tudok hirdetési oldalakat, megírt szövegeket adni, amik biztosan hozzák az érdeklődőket. Ha ez ilyen egyszerű lenne, akkor mindenki csak ezt csinálná, és mindenki ebből gazdagodna meg!

És akkor ki vágná le a hajunkat, ha megnő, ki építene új házakat, ki szerelné meg a villanyt, vagy ki ülne az irodákban végezni a sok adminisztratív munkát stb?

Nem, az MLM ennél jóval többről szól és a sikerhez ennél jóval több kell! Főleg az elején, amikor az egészet elindítod! Ez ugyanolyan szakma, mint más, és ezt is lehet profin, de amatőr módon is csinálni!

Mint mondtam nem tudom a tutit! Értem el eredményeket, de még messze nem vagyok profi, és nincsenek meg azok a kulcsok, amik nyitnak minden ajtót! De amim van tudás és tapasztalat, azt szívesen átadom, és bízom, benne legalább elindítanak abba az irányba, ahol garantált a siker, ha te is megteszed azokat a lépéseket, amikről beszélni fogok!

 

Most röviden összefoglalom, a siker általam felállított képletét s aztán egyenként alaposan át fogjuk venni mi mit is jelent! Ha készen állsz az útra, és elhatároztad, hogy végig csinálod akkor vágjunk is bele!

okt

12

Magazinjaim

2014.10.12 - vasárnap

Motiváció minden napra

http://motivacio.tlap.hu/magazin/

Gyógygomba információk
http://gyogygomba.tlap.hu/magazin/

DXN termékek és üzlet
http://dxn.tlap.hu/magazin/

Otthoni munkalehetőségek
http://otthonimunka.tlap.hu/magazin/

Magasvérnyomás
http://magasvernyomas.tlap.hu/magazin/

Vitamin információk
http://vitamin.tlap.hu/magazin/

Kávé minden mennyiségben
http://kave.tlap.hu/magazin/

MLM cégek és információk
http://mlm.tlap.hu/magazin/