A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2014 Február
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

febr

12

DXN Cordypine lúgosító ital!

2014.02.12 - szerda

 

 

A Cordypine a DXN lúgosító wellness itala, amely nagyon finom, és nagyon nagy élvezettel lehet fogyasztani, ellentétben sok más lúgosító itallal, ahol sokszor az egészség oltárán fel kell áldozni, az élvezet vágyát:)

A videóban elmondom milyen jó hatásai vannak az ananásznak, az ananász enzimjeinek, és a cordyceps gyógygombának. Nézze meg és ha érdekli rendelje meg, egy regisztráció után, mert úgy jobban megéri!

 

 

DXN Cordypine lúgosító wellness ital.

More PowerPoint presentations from Nagy Gábor

febr

4

DXN Cordyceps sinensis

2014.02.04 - kedd


A Kínai hernyógombát évezredek óta használják a kínai orvoslásban olyan problémák kezelésére, mint a köhögés, fáradtság, impotencia vagy rákos megbetegedés. Ahogy a nyugati kutatók észrevették, hogy a hernyógomba gyógyhatásáról szóló történetek nem csupán népmesék, tanulmányokat indítottak az egészségügyi előnyeinek feltárására. Például a Nottingham Egyetem kutatói megállapították, hogy a kínai hernyógomba segíthet a rák elleni harcban.

Dr. Cornelia de Moor és kollégái a cordycepin nevű vegyületet vizsgálták, melynek hatóanyagát eredetileg vadon termő hernyógombából vonták ki, napjainkban azonban a gomba termesztett formájából nyerik.

Technikai akadályok miatt sokáig tartott megfejteni, hogyan fejti ki a cordycepin hatását a sejtekre. Ennek a tudásnak a birtokában megjósolható, hogy milyen típusú rákos daganatok lehetnek érzékenyek rá és milyen más gyógyszerekkel lehet hatékonyan kombinálni. Továbbá megalapozhatja hasonló elven működő gyógyszerek kifejlesztését - nyilatkozta Dr. de Moor.

A kutatók úgy találták, hogy a kínai hernyógombával való kezelés olyan hatással van a sejtekre, ami befolyásolhatja a rosszindulatú daganatok növekedését. Alacsony dózis mellett a cordycepin gátolja a sejtek ellenőrizetlen növekedését és osztódását, míg magas dózisnál meggátolja a rosszindulatú sejtek összekapcsolódását, lényegében blokkolja a ráksejtek növekedését.

A kutatócsoport megállapította, hogy ezen hatások valószínűleg egyetlen mögöttes mechanizmus eredményei – a cordycepin beavatkozik a sejtek fehérje termelésébe. Pontosítva, az alacsony dózisú kezelés gátolja  egy bizonyos fehérje előállításáért felelős molekula termelését, míg magas dózisban közvetlenül a sejt fehérjetermelését gátolja.

Ez a felfedezés megnyitja a lehetőségét a különféle rákos megbetegedések cordycepinnel való kezelésének vizsgálatára - Mondta Dr. de Moor. A gyógyszer új, hatékonyabb és stabilabb változatának Petri-csészében való vizsgálatára is kidolgoztak egy nagyon hatékony módszert. Ez lehetővé teszi majd számukra a nem megfelelő gyógyszerek kizárását, mielőtt azokat állatokon tesztelnék.

A Cancer Immunology, Immunotherapy folyóiratban publikált kutatás szerint a kínai hernyógomba szájon át történő bevitele csökkentheti a metasztatikus emlőrák tüdőre való átterjedésének előfordulását. Bár a kutatók megállapították, hogy a gomba nem csökkenti a tumor növekedését, de megjegyezték azt is, hogy az emlőrákos halálesetek elsődleges oka az áttéteknek köszönhető. Ez azt jelenti, hogy a kezelés megállíthatja az áttétes daganatok terjedését, amit számtalan életet menthet meg. 

Bár különböző kezelések állnak rendelkezésre az áttétes daganatok kezelésére, ezek csekély hatással bírnak csupán – ez teszi olyan fontossá ezt a felfedezést. A kutatók az eddigi bizonyítékok alapján úgy gondolják, hogy a kínai hernyógomba a tumorok sejtciklusának befolyásolásával csökkenti az áttétek kialakulását.

Forrás:

http://gyogygombak.drtihanyi.hu/cikk/a-kinai-hernyogomba-segithet-a-rak-elleni-kuzdelemben

 

A Nottingham Egyetem kutatói szerint a cordyceps sinensis gyógygomba (kínai hernyógomba) hatékony kiegészítő kezelést nyújthat rákos betegeknek. A Kínában különleges népszerűségnek örvendő gomba képes lehet gátolni a rákos daganatok növekedését, a ráksejtek osztódását és átterjedését a szervezet más részeibe.

 

Forrás: NaturalNews.com

 

A cordyceps gyógygomba kivonat dózistól függően közvetlen hatással lehet a sejtek fehérjéinek „gyártására” az mRNS molekulákra gyakorolt hatása révén. Nagyobb dózisban gátolja a fehérjék kialakulását, ezáltal a ráksejtek nem tudnak megfelelően funkcionálni és életben maradni.

 

A tradicionális kínai medicina fellehető forrásaiban már 2000 évvel ezelőtt szerepel a Cordyceps gomba.

Jelenleg több kutatás is párhuzamosan folyik, melyek arra keresik a választ, hogy a cordyceps gyógygomba mely alkotórészeinek köszönhetők gyógyító tulajdonságai. Ez idáig erre a kérdésre nem sikerült egyértelmű választ adni, sőt, a korábbi izolációs próbálkozások kudarcba fulladtak. Már az 50-es években megpróbáltak gyógyszert készíteni a cordyceps gomba egyik molekulájából (ez volt a cordycepin), de a kivont és módosított hatóanyag önmagában nem bizonyult hatásosnak.

 

Ennek oka valószínűleg az lehet, hogy a cordyceps gyógygombában is több száz vagy akár több ezer aktív, értékes molekula lehet, melyek együttesen, szinergiában fejtenek ki megfelelő hatást.

A cordyceps egy ősi gyógygomba fajta, mely antioxidáns és gyulladáscsökkentő tulajdonságairól ismert. Az alternatív medicina régóta használja a cordyceps sinensis kivonatot, mely mára étrend-kiegészítő formájában is elérhető számunkra.

 

A kínai hernyógomba egy valódi energia bomba, leggyakrabban az alábbi betegségek és állapotok kezelésére alkalmazzák:

-    asztma

-    depresszió

-    cukorbetegség

-    fáradtság

-    magas koleszterinszint

 

 

Emellett a cordyceps gyógygomba javítja az állóképességet, erősíti az immunrendszert, lassítja az öregedést, segíti a szervezet méregtelenítését és egyes kísérletek szerint képes elpusztítani bizonyos ráksejteket.  

 

febr

4


Mi is az a Cocozhi?

Hát legegyszerűbb megfogalmazásban ganodermás forró csoki.

Egy forró ital, amit akár forró vízzel vagy forró tejjel készítünk el mindenképp egy nagyszerű és finom italt kapunk! A ganodermakávéhoz hasonlóan itt is a ganoderma gyógygomba az az alkotórész aminek köszönhetően egészséges kakaónak is nevezhetjük a terméket. A ganoderma gyógygomba több mint 200 hasznos tápanyagot tartalmaz, és ezeket juttathatjuk be a finom kakaóval a saját vagy gyermekeink szervezetébe.  Mivel a gyerekeknek van egy rossz szokásuk, hogy nem nagyon szeretnek vitamintablettákat beszedni, de sajnos a gyümölcs és zöldség fogyasztással is sokszor hadilábon állnak, így kifejezetten praktikus találmány, hogy egy finom kakaóval juttatunk hasznos vitaminokat és tápanyagokat a szervezetükbe.  

 

Ez az energiát tápláló, koffeinmentes egészségital Ganoderma Lucidum kivonattal, minőségi kakaóporral, laktózmentes tejporral és nádcukorral gazdagított így cukorbetegek és laktózérzékenyek is fogyaszthatják!

A ganoderma 18 napos gombafonalaiból készülő excellium kivonatot tartalmazza, amit jelképesen „agytonik”-nak is szoktak nevezni. Malaysiában államilag támogatják a gyermekek „excelliumhoz” jutását, mivel kutatási eredmények bizonyították, hogy hatására nőtt a gyermekek vitalitása és iskolai teljesítőképessége, könnyebben tanultak jobban koncentráltak!

A termék tasakos kiszerelésű így bármikor bárhova magával vihet az ember és ott készíti el ahol akarja.

A tasak tartalma elég bőséges így általában 2 csésze forró ital is elkészíthető belőle!

Egészséges élvezet nem csak gyerekeknek!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

jan

28

Online hálózatépítés 1.

2014.01.28 - kedd

 

 

Az emberek 95% nem szereti ha el akarnak adni neki valamit, viszont mindenki szívesen vásárol! Másrészt az emberek 95%-a utál és nem akar eladni, nem tartja magát alkalmasnak az ilyen feladatra! Mikor tehát arra vesszük a fejünket, hogy MLM cégünk iránymutatása alapján névlistát írunk, vagy az egy méteres szabályt alkalmazva, mindenkinek beszélünk a „lehetőségről” aki 1 méter közelbe kerül, bizony ilyen falakba fogunk ütközni!

 

A másik fő probléma, hogy az offline kapcsolatépítés bizony költséges, ami megterhelő lehet, egy friss hálózatépítőnek aki még semmit se keres ezzel a munkával! Mert a telefon pénzbe kerül, az utazások, esetleg az ország túlsó végébe igen pénzfalóak, és ha még hozzátesszük a termékminták osztogatását, üzleti vacsorák, bemutatók költségeit, hát ember legyen a talpán aki kitart akkor is ha sorba csak nemeket kap!

 

A technika, elsősorban az internet fejlődésével, nagyon megváltozott az üzletépítés lehetősége! Többé nem házalás jellegű volt az MLM építők munkája, mert már nem nekik kellett megvenni a terméket, és kiszállítani a tagoknak, hanem a cég vette át ezt a feladatot webáruházak nyitásával! Az üzletépítők dolga továbbra is az új leendő tagok, vásárlók felkutatása, de ha találtak valakit, azt már csak online be kellett regisztrálni és megtanítani, hogy rendelhet ő is online a cégtől és hogy vásárolhat saját magának, szponzori közreműködés nélkül!

A következő lépés az volt mikor minden tag kapott saját webáruházat, egy céges klónt ami abban különbözött a többitől, hogy más név és kódszám volt a felső sarokban például. Innentől kezdve aki azon a weboldalon regisztrált vásárolt az a weboldal tulajdonosához került, neki számított be!

 

A legtöbb MLM cég ezen a szinten ragadt le, és minden más internetes tevékenységet megtilt a tagok számára!

A félelmüknek van természetesen alapja, de azért nem kellene a gyereket is kiönteni a kád vízzel!

 

1. Igazuk van, mert féltik a cég jó hírnevét! – Ha a cég termékeihez, megjelenéséhez, márkaépítéséhez kötődő pozitív minőség, felhígul a tagok által „gyártott” képekkel, honlapokkal, ingyenes blogokkal, reklámokkal, bemutatókkal ez könnyen a bóvli kategóriába sorolhatja a cég megítélését. Ezért van tiltva például a cég név, logó, terméknevek használata a legtöbb cégnél!

 

2.    Igazuk van, mert főleg a wellness iparban ténykedőknél óriási a kockázat!

A gyógyszer lobbi által preferált törvények tiltanak minden olyan kijelentést ami egy termék egészségre gyakorolt hatásával kapcsolatos! A termékekről nem szabad állítani hogy gyógyítanak, gyógyhatásúak, sőt azt se, hogy jó hatással vannak az egészségre! Ezért a cégek nem engedhetik meg, hogy a tagok az interneten bármit is állítsanak a termékekről, még ha valóban saját terméktapasztalatról is van szó!

És a bizalmatlanságnak azért van alapja, hisz mindig vannak, olyan „lelkes” üzletépítők, akik szerint a termékük gyógyítja a rákot és nélküle mindenki csak hamarabb hal meg! – csak vegyen már tőlük valaki valamit

Az internetes kommunikáció, kapcsolatteremtés, és az online marketing viszont annyira megváltoztatta, az értékesítés rendszerét, hogy ma már, egy komoly növekedésre, bevételre számító cég se hagyhatja figyelmen kívül az online eszközök használatát. Így az online hálózatépítés is egyre népszerűbb, hisz sok olyan embert is bevonz akik, egyszerűen nem tudnak vagy nem is akarnak átlépni a saját határaikon, elveiken!

 

-    Nem akarják elveszteni a baráti körük azon nagy százalékát, akiket nem fog érdekelni az üzlet se a termék!

-    Nem akarnak mindenkit megszólítani aki az egy méteres körzetükbe kerül!

-    Nem akarják a lakásukat átjáró házzá tenni, és állandóan családi bemutatókat szervezni!

-   Nem akarnak hideg hívásokkal másokat zaklatni és mindenkiből neveket, ajánlásokat kihúzni, ha már eladni beléptetni nem megy!

-    Nem akarják, hogy a munkahelyük mellett még egy elfoglaltság vigye el az időt a családi együtt létből. Nem akarnak állandóan rendezvényekre járni, hetente kétszer is megjelenni valami nyilvános bemutatón akkor is ha nem tudnak kit vinni……stb

 

Sok ember ki nem állhatja a hagyományos üzletépítési technikákat, nem akar nyomulni, beszervezni, rábeszélni, lezárni, manipulálni, és taktikázni, hogy embereket rávegyen olyanra amit nem akarnak! De ugyanakkor sokaknak tetszik az MLM üzlet felépítése, üzleti elve és szívesen részt vennének benne, ha más lenne a gyakorlat!

 

Az online hálózatépítés ebben mutat egy más utat, más módszereket, eszközöket.

részletek itt: http://onlinehalozatepites.wordpress.com/2014/01/16/onlinehalozatepites/

nov

8

DXN - a kávé egészséges ital.

2013.11.08 - péntek

Forrás:http://www.origo.hu/egeszseg/20120628-a-legujabb-eredmenyek-a-kave-elettani-hatasarol.html

 

Az eddigi legnagyobb kutatás szerint a kávé meghosszabbíthatja az életet, de csak azoknál, akik egészségesen élnek. Az sem mindegy, hogyan főzzük, az sem mindegy, mit eszünk mellé, koffein viszont nem feltétlenül kell bele, hogy érvényesüljenek a jótékony hatásai.

Az elmúlt évtizedekben több kutatás jutott arra az eredményre, hogy a kávé káros az egészségre, és növeli a halálozás kockázatát. Amikor az eddigi legnagyobb létszámú, több mint 400 ezer ember bevonásával készült kutatásnak csupán az életkori adatait vették figyelembe, megerősítette ezt az állítást: azaz adott korcsoporton belül a kávéfogyasztók halálozási kockázata nagyobb volt, mint a nem kávézóké.

 

Ha azonban az életmódfaktorokat is figyelembe vették, a kávé egészen más színben tűnt fel. A dohányzással, az alkoholfogyasztási szokásokkal, a mozgásmennyiséggel, a testtömeg indexszel és más faktorokkal korrigált adatok alapján ugyanis az a trend bontakozott ki, hogy a kávéfogyasztók tovább élnek, mint a nem kávézók. Az eredmények szerint, tehát aki egészségesen él, és csak a kávé a szenvedélye, az tovább él, mint az ugyanolyan egészséges, de kávét nem fogyasztó társai. Ráadásul egy bizonyos pontig minél több kávét ittak az egészséges életmódot folytató kávézók, annál tovább éltek.

A vizsgálat szerint a napi kettő vagy több csésze kávét fogyasztó, egészséges életmódot folytató férfiak halálozási kockázata 10, az egy pohárral fogyasztóké pedig 6 százalékkal volt alacsonyabb a nem kávézó, de egészséges emberekéhez viszonyítva. A nőknél még nagyobb volt a nyereség: 15 százalékkal alacsonyabb volt a halálozási kockázatuk a naponta legalább két kávét fogyasztóknak.

 

Egészséges életmód mellett négy kávé az optimális

 

A kutatásról a The New England Journal of Medicine, a világ vezető orvosi lapja számolt be. A kutatást az Amerikai Nemzeti Egészségügyi Intézet végezte, kávét termelő, forgalmazó cég nem támogatta. Az 1995 és 2008 decembere között zajlott vizsgálatba közel félmillió (402 260), 50-71 év közötti résztvevőt vontak be, akik a kutatás kezdetekor nem szenvedtek stroke-tól, illetve szív- és érrendszeri, valamint daganatos betegségektől. A kutatási időszak végére 52 515-en haltak meg.

 

Az eredmények szerint minél több kávét ivott egy egészséges életmódot folytató résztvevő, annál inkább csökkent a halálozási kockázata. Még ha valaki napi hat csészével is elfogyasztott a tipikus amerikai hosszú kávéból, akkor is alacsonyabb volt a halálozási kockázata, mint a nem kávézó, egészséges életmódot folytatóké. A tanulmány eredményei szerint napi 4-5 kávéig csökken a halálozási kockázat ezekben a csoportokban, a napi hat hosszú kávét fogyasztók halálozási kockázata viszont már magasabb, mint a 4-5 kávét ivóké. (Négy presszókávé elfogyasztása körülbelül 300 mg koffeinbevitelnek felel meg, az egészséges kávéfogyasztásnak itthon ez az ajánlott felső korlátja.)

 

A kávé összetevői közül már több mint ezer ismert, és ezek közül csak egy a legtöbbet kutatott, serkentő hatású koffein. A koffein mennyisége kávétípusonként változik: egy eszpresszóban átlagosan 70 milligramm (de 50 és 175 mg között változhat), egy amerikai hosszú kávéban 40-80 milligramm, egy főzött 2 decis kávéban (instant kávéból elkészítve, vagy French press módon főzve) akár 100 milligramm is lehet.

A koffeinmentes kávé is meghosszabbítja az élettartamot.

 

A kávé hatása nem kizárólag a koffeinen múlik, amit jól mutat, hogy a koffeinmentes kávét fogyasztók halálozási kockázata szinte ugyanakkora volt, mint a koffeines kávét ivóké. Ez megnyugtató lehet azok számára, akik aggódnak a koffein eltávolítása során felhasznált vegyületek egészségkárosító hatása miatt. A kávé jótékony hatásában egyébként jelentős szerepe van az antioxidánsoknak és a polifenoloknak.

 

Az elkészítés módjától is függ, mennyire egészséges a kávé. A kávébabban található olajos anyagok (diterpének) növelik a rossz koleszterin (LDL) szintjét, de ezek az olajok csak a szűretlen, forrázott kávéban maradnak benne. Ilyen lehet a török típusú (de más mediterrán országokban is gyakori) kávé, az ún. French press, vagyis a francia dugattyús kávéfőzővel készített kávé, valamint a skandináv országokban szintén elterjedt forrázott, szűretlen kávé. Az instant kávék, valamint a kávéfőző gépekkel őrölt vagy kapszulás kávéból készített kávéknál viszont ezek a koleszterinszintet emelő olajok eltávoznak.

 

Az új eredmények szerint a rendszeres, mértékletes mennyiségű kávéfogyasztás nem tekinthető vízhajtó hatásúnak, bele lehet számolni a napi folyadékfogyasztásba. Bár a kávé átmenetileg megemeli a vérnyomást, a tanulmány szerint az egyébként egészségesen élő kávéfogyasztók körében alacsonyabb a szív- és érrendszeri betegségek előfordulása. Ugyancsak ritkább körükben a 2-es típusú cukorbetegség, a májcirrózis, a Parkinson-kór, a depresszió, az időskori elbutulás és az Alzheimer-kór. Szintén profitálnak a kávézásból a kimerítő fizikai munkát végzők, de csak a koffeines változatból, a koffein ugyanis segít az izomfáradtság, izomláz legyőzésében.

 

Hogyan kell értelmezni az eredményeket?

A vizsgálat vezetői azonban óva intenek attól, hogy az eredmények hatására bárki is őrült kávéfogyasztásba kezdjen. Az eredmények ugyanis nem azt igazolják, hogy a káros szenvedélyeket (dohányzás, alkohol, mozgásszegény életmód) a kávé ellensúlyozza. Például a vizsgálati időszakban elhunytak többsége dohányos kávéivó volt, tehát halálozási kockázatuk magasabb volt a soha kávét nem fogyasztókhoz képest. Általánosságban az is megfigyelhető volt, hogy a sok kávét fogyasztók rendszerint egészségtelenebbül éltek: dohányoztak, sok vörös húst fogyasztottak, az ajánlottnál több alkoholt ittak, valamint túlsúlyosak voltak.

A kutatás csupán azt jelzi, hogy egészséges életmód mellett a rendszeres kávéfogyasztás és az élettartam között pozitív összefüggés van, azt viszont nem lehet kijelenteni az eredmények alapján, hogy a kávé hatására általában hosszabbodik az élettartam. A kutatók úgy vélik, hogy bár 12 életmódbeli faktort vizsgáltak, még mindig előfordulhat olyan, amit nem vettek figyelembe, és a kávéfogyasztásnál erősebb korrelációt mutat az élettartammal.

 

 

Forrás: AFP