A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2016 Október
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

31

 

 

 

 

 

 

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

okt

11

 

 

 

A Network Marketing mint értékesítési és vállalkozási forma, nem véletlenül egyre népszerűbb, olyannyira, hogy már komoly egyetemeken is tanítanak róla.Statisztikák bizonyítják, hogy az emberekre legnagyobb hatással a szájreklám van, vagyis egy ismerős, barát terméktapasztalatára, véleményére sokkal jobban hallgatnak az emberek mint egy drága TV reklámra, ahol egy lefizetett sztár, celeb mondja el, hogy állítólag ő attól a terméktől lett olyan amilyen.

 

Mint vállalkozási forma valóban rengeteg előnnyel rendelkezik a hagyományos vállalkozásokkal szemben. 
Nézzünk néhány tényt, amely a hagyományos vállalkozásokat jellemzi:

 

Hagyományos vállalkozás:

 

- Bár elvileg bárki indithat  ma vállalkozást  Magyarországon, azért ez nem "próbáljuk ki, hátha bejön"  játék! Az indulás, egy vállalkozás indítása is, már sok költséggel jár, és igenis igényel némi végzettséget, és nem indul egyenlő eséllyel kortól, nemtől, végzettségtől mindenki!  Átgondolt  üzleti terv, stratégia, marketing ismeretek, számitógépes tudás, kommunikációs készség, terhelhetőség, és az elönyös megjelenés is  fontos  előfeltételei a sikernek, a befektethető, kockáta tehető tőkén felül!

 

- Az indulás komoly befektetéssel jár, ami gyakran milliókban mérhető.

 

- A kockázat óriási. Egy rossz választás, termék, helyzetfelmérés csődbe vihet!

 

- A visszatérülés hosszú távú, eleinte minden pénzt vissza kell forgatni!

 

- Az üzlet felfuttatása, fenntartása, rezsi, reklám, alkalmazottak, a közterhek és sorolhatnám még, óriási terheket rónak a vállalkozóra, akkor is amikor még nincs is komoly bevétele.

Egy induló vállalkozásnak magának kell beszereznie minden eszközt, megszerveznie a kiszolgálást esetleges ügyfélszolgálatot és komoly árukészlettel kell rendelkeznie, természetesen olyan dolgokból amire igény van!

 

- Egy vállalkozás sikerét nagyban befolyásolhatja helyhez kötöttsége, így a szoros függés a hely szezonalitásától, időjárásától, a közlekedési állapotoktól és a konkurencia jelenlététől.

 

- A vállalkozásod bevételét csak a helyi adózási törvények alapján veheted fel abban az országban ahol van!

 

- A nyitvatartási idő, az elérhető emberek száma, a növekedési lehetőségek korlátozottak.

 

- Az árukészlet szavatossági ideje könnyen komoly veszteségek forrása lehet!

 

- Egy bolt, főleg egy vendéglátóipari egység üzemeltetése során, nagyon komoly előírásoknak kell megfelelnie, melyek megsértése vagy hiánya komoly bírságokat eredményezhet.

 

 

 

 

- A kisvállalkozások, kis boltok egyre nehezebben bírják az árversenyt a multikkal vagy akár a kínai boltokkal szemben.


- Egyre nagyobb kihívást jelent hogy ügyeskedéssel maradj fent az árversenyben, vagyis számla nélkül vásárolsz, nem adsz számlát, a veszélyesebb területekről ne is beszéljünk!

 

- Egy vállalkozás jövedelme általában aktív jövedelem, vagyis csak aktív működés során hoz bevételt, betegség vagy bezárás esetén nemcsak a napi bevételtől eshet el, de ügyfeleket, vásárlókat veszíthet!

 

- A hagyományos vállalkozásokra egyre komolyabb könyvelési és adózási feladatok nehezednek, amit csak könyvelővel tudnak elvégeztetni.

- A vállalkozók magukra vannak utalva, csak magukban bízhatnak. Képzésükről maguknak kell gondoskodni, motivációt erőt magukból kell meriteniük, és elismerést nem igazán kaphatnak senkitől, maximum a vevőktől ha elégedettek a szolgáltatással.

 

 

 

Ezzel szemben nézzük  a másik alternativát:


MLM vállalkozás

 

-   Mivel  nincs  befektetési  kényszer,  a  vállalkozás  inditása  késleltethető,  addig  amig eldől, hogy tudjuk-e 

csinálni  vagy  sem - tehát  nincsenek  közterhek,  adózás,  akkor  is  amikor  még  nincs  is  miből  fizetni - így 

bárki belekezdhet, kortól, nemtől, végzettségtől függetlenül! Ha valaki "mélyebbről, kevesebb tudással" indul legfeljebb lassabban lesz sikeres, és később váltja ki a vállalkozóit, amikor már megéri felvenni a pénzt!

 

- Minimális  kezdőtőkével  elindítható,  üzemeltethető! Nincs üzlethelyiség, nincs rezsi, nincsenek     alkalmazottak,  nincsenek  kiszolgálási,  ügyfélszolgálati feladatok,  minimális  könyvelési feladatok).

 

 

Kockázat és veszteségtől való félelem nélkül, kortól, nemtől, iskolai végzettségtől függetlenül, bárki elindíthatja.

 

- Visszatérülésről nem kell beszélni, mivel az induláshoz olyan termékek megvásárlása kell csupán, amit egyébként is megvett idáig csak mástól, más hasznát növelve! A DXN DSP induló csomagjának az ára akár 150%-ban levásárolható, így még a „cég fizet" azért, hogy elindulj!

 

 

- Nem a vállalkozónak kell kitalálni a termékeket, azok kiszállításával, reklamációval foglalkoznia!
Az MLM vállalkozó „csak" tájékoztat, s odavezeti a céghez az embereket, és a cég végzi az értékesítést, ami után jutalékot oszt!

 

- A vállalkozás országhatárokon túl is működik anélkül, hogy utazni kellene, vagy más országokban is vállalkozást kellene indítani. De bármelyik országból is irányítható, jobb MLM cégeknél, ahova költözöl ott veheted fel a jutalékod a helyi adótörvények alapján, helyi fizetőeszközben!

A vállalkozás a nap 24 órájában működik, mivel az üzlettársak a világ különböző területein dolgoznak, és a cég 160 országban kiszállít!

 

 

 

- Mivel nincs saját árukészlet, kiszolgálás, így az áru nem romolhat ránk, nem kell kiszolgálás feltételeknek, előírásoknak megfelelni, nincs semmi kockázat!

 

- Egyszeri munkával egy életre szóló jövedelem forrást építhetünk ki a kiskereskedelmi egyszeri haszonnal ellentétben. Egyre kevesebb munkával, egyre nagyobb bevételre tehetünk szert, mivel az eredmény nem csak a mi munkánk alapján képződik. 

 

- Míg a hagyományos vállalkozásban akkor is komoly pénzek mennek el a rezsire, amikor nincs forgalom, az MLM vállalkozás legfeljebb kevesebb jutalékot hoz akkor, de nem kell fizetni rezsit, bérleti díjat, alkalmazottat stb!

 

- Passzív jövedelmet biztosít, mivel a termék és az üzlet iránt elkötelezett törzsvásárlók, tőlünk függetlenül is vásárolnak és építik az üzletüket ami után mi minden hónapban kapjuk a bankszámlánkra a pénzt, jutalékot a világról!

 

- Csapatmunka, a vállalkozásom sikerében mások is érdekeltek. A sikeremben a „vezetőim" is érdekeltek, ezért minden támogatást megkapunk, hogy még sikeresebbek lehessünk!

 

- Míg egy hagyományos vállalkozó nem igazán van kitől kapjon elismerést, az MLM-ben minden kis teljesítményért színpadon van elismerés, és az ember jó barátok között lehet büszke a sikereire!

- Az MLM szakma a személyiség fejlődésre épít, van aki szerint az MLM egy „burkolt vezetőképző", s az itt tanultakat az élet más területein is sikeresen lehet hasznosítani!

 

Ezek után kérdezem én mi tart vissza, hogy TE is elindulj s kipróbáld magad egy mlm vállalkozásban, amik közül az egyik legjobb a DXN.

 

Regisztrálj most és kezd el a jövőd felépítését velünk:   Regisztráció itt

 

Ha egy átverés mentes, kockázatnélküli, felvállalható müködő üzletet keresel nézd ezt meg!

 

 

okt

10

Miért a DXN? Objektiv tények!

 

 

Mi alapján válasszunk MLM céget a munkánkhoz? Miért a DXN?

 

Nagyon sok kiváló MLM cég van a piacon, ahova érdemes csatlakozni, és mindenki természetesen a sajátját tartja a legjobbnak! Természetesen, én se tudok attól elvonatkoztatni, amit csinálok, így a szempontok bemutatásánál leírom nálunk, hogy van az a dolog és aztán majd az olvasó eldönti, hogy neki mi a szimpatikus! Ez egy olyan kérdés, amit nem érthetnek azok, akik még nem vettek részt korábban MLM-vállalkozásban. Pedig a sikerünknek ez egy igen meghatározó része, sőt a szempontok ismerete megkímélhet bennünket rengeteg kudarctól, csalódástól és anyagi veszteségtől is. Az MLM már 70 éves, mégis mostanában mintha gomba módra szaporodnának a világon és hazánkban is az MLM vagy MLM-szerű cégek, és jogosan vetődik fel a kérdés:

 

 

Mi alapján válasszunk MLM céget, ha nem akarunk lyukra futni és feleslegesen időt és pénzt fektetni valamibe?

 

Már pedig a veszély valóságos több oldalról is!

Egyre több, olyan ajánlattal találkozik az ember, ahol nincs semmi valós termék vagy szolgáltatás a háttérben, vagy ha van, akkor arról az első pillanatban látható, hogy csak valami virtuális dolog, ami csak álca arra az esetre, ha valaki pilótajátéknak nevezné az üzletét, ami valójában tényleg egy pilótajáték.

Sajnos a legtöbb ember hajlamos a döntéseit érzelmi alapokra helyezni és ezt sok csoport ki is használja, s olyan mókusvakításokat szervez, ahol az embereket az érzelmeiken keresztül igyekeznek megfogni, és gyakran olyan dolgokra is rávenni amit „normális" józan állapotukban nem tettek volna meg! Lásd például hitel felvételre való buzdítás, ha nincs meg a több százezres indulócsomagra a pénz!

 

Mi is a lényege az ilyen technikáknak?

Ismert dolog, hogy az embereket általában 2 dolog irányítja mikor döntéseket hoznak: 1. A nyereség iránti vágy 2. a veszteségtől való félelem!  A legtöbb MLM cég ezt az információt használja ki az emberek csatlakoztatása érdekében!

 

Gondolj bele nem-e hallottál már ilyeneket:

-  Még ma csatlakozzál, mert minden perc halogatással embereket vesztesz el akik alád kerülnének!

-  Nézd ez egy bináris rendszer, elég 2 embert hoznod, annyit már csak ismersz?

 

 

 

-  Ezt nem hagyhatod ki, az egész világ alád fog csatlakozni, nem szeretnél, úgy benézni a web irodádba, hogy minden nap 4-500 új ember van a hálózatodban?!

- Szerintem, ha józanul gondolkozol, akkor a legnagyobb csomaggal csatlakozol, mert ezzel már előre megveszed a XY pozíciót, és sokkal nagyobb pénzeket fogsz majd tudni felvenni!

-  Nálunk már az első hónapban milliomosok születtek, te nem akarsz közéjük tartozni?

-  Most az elsők között lehetsz! Nem fantasztikus lehetőség, hogy egy friss, most alakult céghez csatlakozhatsz és ott lehetsz a kezdeteknél, amire mindenki vágyik csak az ő MLM cégüknél ez nem lehetséges mert már 40 éves!

 

Nos, én megpróbálok a józanságodra appelálni és megmutatni milyen szempontok lennének mérvadóak, ha nem az érzelmeid vagy az első felindulásod vezetne!

 

A főbb szempontokat megtalálhatod Nógrádi Bence "Mikor Leszel Milliomos? II." című, ma már klasszikusnak számító könyvében. A könyvben leírt szempontokat vettem alapul, ezeket rangsoroltam és kiegészítettem a saját szempontjaim alapján illetve véleményeztem a saját vállalkozásomban szerzett tapasztalatok alapján, leírva azt, hogy én miért tartom a saját cégem a DXN-t a „legjobbnak" ebben a témában.

Természetesen megjegyzem, hogy én a legtöbb valódi MLM céget komolynak, és jónak tartom, sőt abban is biztos vagyok, hogy az oda csatlakozó emberek számára az ő cégük lesz a legjobb. Mivel az MLM a tovább ajánlás elvén működik, nehezen képzelhető el növekvő MLM cég rossz termékekkel és szolgáltatásokkal, mert ha valami rossz, akkor azt nagyon kevesen tudják őszintén tovább ajánlani és így nem valószínű a növekedés, nem tudna fent maradni egy MLM cég se. Igazából a különbségek a termékek népszerűségén, eladhatóságán, és a marketing terv, a kifizetési rendszer, a jutalék kifizetés nagyságán és megbízhatóságában vannak.

 

1. Stabil, tőkeerős cég, ha lehet több mint 5 éves múlttal!

Manapság az MLM értékesítési forma népszerűségének köszönhetően, szinte gomba módra szaporodnak az új MLM hálózatok. Vannak, amik egy már meglévő cégből válnak ki, vannak, amit több más MLM cégekből kivált vezetők hívnak életre, s vannak, amik egy hirtelen pattant ötletből születnek meg!  Ezek általában arra appelálnak, hogy ott lehetsz a kezdeteknél és milyen nagy jövő vár rád, hisz egy termék egy szolgáltatás bevezetésénél lehetsz ott! Azonban pont itt van elásva a fő gond! Mit fognak mondani 2-3 év múlva amikor már nem lesz új a cég! Ha csak ez a fő indok a csatlakozásra, akkor az rég rossz, borítékolva van a bukás! Ha jó minőségű a termék, inspiráló a kifizetési rendszer akkor akár 40 év után is érdemes csatlakozni és érhetünk el sikereket! Lásd pld az Amway, FLP töretlen forgalomnövekedését, a minősülök számát! Az már egy másik kérdés, hogy egy olyan piacon, mint a magyar érdemes-e csatlakozni üzletileg egy olyan céghez, ami már 10-18 éve jelen van és szinte nincs ember, aki ne hallott volna róla. Az eredményeik azt mutatják, hogy igen, de szerintem azért nem mindenkinek! Én szerintem, aki kezdő jobban teszi, ha olyan terméket és céget vállal fel, ami már bizonyított külföldön, de például Magyarországon még csak most kezdik el megismerni az emberek, most áll csak a dinamikus növekedési szakasz előtt!

Az MLM forma semmiképp nem jelent garanciát a sikerre, a többi vállalkozáshoz hasonlóan az első 3-5 évben sok megszűnik, vagy például ki vonul egy már megnyitott piacról!  Akarnád-e 3-5 év múlva újra kezdeni az egzisztenciádat?

 

A nemzetközi jelenlét nagyon fontos, az igazán jó cégek sok országban működnek, annak kultúrájától függetlenül. Nagyon fontos szempont ez, ugyanis gyakori, hogy ígéretes új cégek az első 1-2 évet nem élik túl. Elegendő annyi, hogy egy tengerentúli szállítmány csúszik két hetet és a cég elveszíti hitelét az adott kontinens országainak törzsvásárlói körében. Tehát olyan céget keress, amelyik már több éve sikeresen működik.

Azt vizsgáld meg, hogy hány országban van jelen, mekkora létszámmal és mekkora forgalmat bonyolítanak. Természetesen joga van és létjogosultsága az új cégeknek is. Senki se zárhatja le az MLM piacot, de aki ilyen friss céghez csatlakozik, annak tisztába kell lennie azzal, hogy ez olyan, mint a tőzsde! Szerencsés is lehet, mert a kezdeteknél csatlakozott, de óriásit bukhat is , és minden munkája kárba veszhet, ha pld egy „nagyot akar a szarka nem bírja a farka MLM kezdeményezésbe botlik! Sajnos Magyarországon tanúi lehetünk az elmúlt években ilyen tündökléseknek és bukásoknak bőven! Soroljam, inkább nem ....

 

A DXN 23 éves történelme alatt több, mint 100 országba jutott el, 5millió regisztrált tagja van amiből 20 ezer orvos!  A DXN jelenleg a 24. helyen szerepel egy rangos felmérés szerint az MLM cégek rangsorában - az ázsiai cégeknél pedig az elsők között. Ugyanakkor az Európai piac s köztük a kiszolgálási központot adó Magyarország, csak 2009 áprilisában nyitott meg, s jelenleg kb 60 ezer regisztrált taggal rendelkezik, akik közül a legnagyobb számmal a lelkes és hűséges a kávéjukhoz ragaszkodó törzsvásárlók fogyasztók vannak! Egyre több európai országban nyílik meg hivatalosan a piac, és ahol jó vezetők állnak az élre, ott gyors növekedés indul el! Pld Spanyolország, Olaszország.

 

2. Elérhető vezetők - kiváló ügyfélszolgálat:

Szintén elsődleges szempont, ugyanis a megbízhatóságot, megkérdőjelezhetetlen stabilitást jelenti és kiváló kiszolgálást feltételez. Ha küldesz a központba egy emailt (van-e ilyen email-cím?), akkor arra kapsz-e választ? Van-e hazai központ, vagy legalább egy magyar nyelvű telefonos ügyfélszolgálat létezik-e a cégnél? Milyen módon és mekkora költségekkel jutsz a rendelt termékekhez? Ha reklamációd van, van-e kihez fordulni? És egészségügyi termékek esetén van-e orvosi támogatás, akitől tanácsot lehet kérni? Sok cég azt mondja, majd ha lesz akkora forgalom, akkor lesz Magyarországi irodájuk is, de mi van addig, hol és hogyan tudod érvényesíteni érdekeidet ha valami nem stimmel, törötten érkezik, vagy esetleg nem annyi a jutalék mint amire számítottál? Egy indiai, vagy amerikai email címen próbálod magad megértetni?

 

A DXN  teljes mértékben legálisan, a hazai törvényeknek és az Uniós előírásoknak is megfelelően működik, saját budapesti irodával és raktárral rendelkezik, ahonnan áruhiány nélkül, zökkenőmentesen történik minden nap a kiszolgálás. A megnyílt országokat a helyi irodák, a meg nem nyílt országokat, pedig a szlovákiai központ szolgálja ki, általában a leadott rendeléstől számított 2 nap alatt.

A szakmai felügyeletet, tanácsadást a maláj cég ganoterepeutája, és hazai gyógynövényszakértők támogatják.

Számomra nem utolsó szempont a cégvezetés filozófiája. Csak a milliók, a luxus hajók és jutalomutazások, drága autók vannak a szemeik előtt, vagy képesek szakmailag hozzáállni a dolgokhoz, szeretni és segíteni  az embereket, empátiával rendelkezni, mindenkit egyformán kezelni, törődni az emberekkel stb. Tudnak-e azonosulni ezzel a mondattal:

Ne az embereket használd az üzleted építésére, hanem használd az üzletet az emberek építésére!

 

Mindenkinek joga van másképp értékelni a dolgokat!  Én nem irigylem a vezetőktől a milliókat, a luxus utakat - hisz én is közéjük tartok, oda akarok tartozni - de számomra nem szimpatikus, ha valaki 450 ezer forintos pezsgőket iszik Dubaiban, miközben mások a szakadék szélén táncolnak, vagy éppen meghalnak megfelelő orvosi ellátás hiányában! Tudom sokak számára ez nem szimpatikus, konzervatív közhelynek tűnik, de én már csak ilyen vagyok, ha neked ez nem okoz lelkiismereti problémát idd meg nyugodtan azt a pezsgőt.

Én mindenesetre hálás vagyok, hogy a DXN-ben ilyennel még nem találkoztam!

No, nem gazdag emberrel, hanem olyannal, aki szórja és kérkedik a pénzével!

A DXN elnöke egy végtelenül szerény és szimpatikus ember, akit nem a saját jachtok, magánrepülőgépek, rezidenciák motiválnak, hanem, hogy olyan országokban is biztos bevételt adjon embereknek, ahol szegénység van, és nincs munka. Ezekben az országokban még veszteségesen is üzemelteti a hálózatot, pont ezért! Pld Pakisztán, Mongólia, Szudán! Mind a DXN elnöke, mind a felső szponzoraim, az Európai DXN vezetői olyan emberek, akiket a maximális szakmaiság jellemez és hűek ahhoz, amit a DXN - daxen szó jelent vagyis bizalom és megbízhatóság!

 

Magyarországi vezetőnk Kócsó László fő, szponzori intése mindig így hangzott: Sohase költekezd túl magad! Csak annyit vásárolj, amire szükséged van hisz a DXN marketing terve nem kényszerít bele téged abba, hogy időre teljesíts vagy meg vedd a szintedet!

 

3. Alacsony költségű indulócsomag és képzési költség:

Ez egy olyan lényeges pont, amely azt a fontos kérdést is eldönti, hogy a cég felvállalható-e vagy sem. Az első szempont, hogy ami ingyenes, azt senki nem becsüli meg, illik ide egy régi mondás, ami így szól: "ingyen sajt csak az egérfogóban található". Viszont ha irreálisan magas a beugró, akkor az riasztó lehet és erősen redukálja a célpiacot. Különösen vigyázni kell az olyan cégekkel ahol azt javasolják „várják el", hogy a szinteket előre vásárolják meg a tagok a nagyobb és gyorsabb haszon érdekében! Mindenkinek joga van nagy üzleti modellben gondolkodni és nagy pénzeket fektetni termékek vásárlásába, de ha valakinek nincs pénze és mégis ráerőltetik ezt a modellt akár kölcsönök és hitelek árán is, akkor onnan menekülj, az ilyen helyeken sohase az ember az érték, hanem a minél nagyobb extraprofit, és vezetői jutalék!

Szintén vigyázni kell azokkal a cégekkel, amelyeknél aránytalanul sok pénzt kérnek a képzésért.

Egyszeri 5.000 Forintos regisztrációs költséggel számolhat az, aki a DXN-t választja és ezért egy életre-szóló tagságot kap mindenki. Ezt soha többet nem kell megújítani, és a további tagság feltétele egyetlen termék megvásárlása egy naptári évben. Természetesen, akik jutalékra tartanak igényt azoktól a minimális elvárás a személyes 100 pont illetve minimum 200 pont csoport forgalom!

A DXN is biztosít lehetőséget a gyors kezdésre, és a nagy üzleti modellre, de azzal a kikötéssel, hogy mindenkinek tudnia kell ez csak egy opció, nem kötelező, és senkinek se javasolja, hogy hitelre vagy kölcsönre vegye ezt meg! És ehhez a nagyobb üzleti csomagokhoz - DSP kitek - olyan extra kedvezmény jár, ami szintén nem található más MLM cégek felépítésében. A csomag értékének 110-150 % át felírja a cég, egy kedvezmény számlára, így azt a későbbi vásárlásoknál 4 évig le tudja vásárolni az új belépő! Tehát maximálisan megéri, de nem kötelező ez az üzleti csomagos indulás!

A hazai DXN hálózatban az összes online képzés, a webkonferenciás tájékoztató és bemutató-rendszer, valamint a letölthető anyagok ingyenesen állnak a hálózatépítők rendelkezésére. Abszolút hálózatépítő-barát és lehúzás-mentes a képzés. Ami pedig valóban színt folt a hazai MLM hálózatok között, a „mókusvakítás" mentes , őszinte és show-mentes rendezvények!

 

4. Legyen a termék vagy szolgáltatás a világ vezető trendjei közt és valós szükségleteket elégítsen ki!

Egy termék akkor jó, ha napi szükségleteket elégít ki, nem hosszú életű. El tud fogyni, így az emberek minden hónapban vagy héten pótolni akarják! Jó, ha már meglévő igényeket elégít ki, és nem valami olyant kell eladni az embereknek, amit idáig nem fogyasztottak, használtak! Ellenkező esetben ha „nem megy az üzlet" akkor az első az lesz, hogy a terméket nem veszik meg többet! A DXN forgalmi adatai egyértelműen azt bizonyítják, hogy a termékeinket nem a pontérték, a jutalékfelvétel feltétele, a kvalifikáció miatt veszik meg az emberek, hanem azért mert szeretik, ha nem erős ilyet mondani, akkor azért, mert szinte függővé válnak tőlük. Kávéfüggőkből ganodermakávé függők lesznekJ

Az embereket nem kell marketingfogásokkal, egészségügyi mérésekkel, ijesztgetésekkel rávenni a fogyasztásra, és új kiadásokra a költségvetésből, csupán a meglévő fogyasztásukat /kávé kakaó tea szappan sampon stb.../ kell átcsoportosítani a saját vállalkozásuk termékeire! S ha valaha már megkóstoltál egy DXN kávét akkor tudhatod, hogy ez a váltás nem is egy olyan nehéz feladat.

 

5. A Cég maga gyártja-e a termékeket?

Ismerünk olyan MLM céget, mely dinamikusan növekedett egészen addig, amíg a gyártást kiadta a kezéből. Ekkortól a termékek minősége meglepő gyorsasággal gyengébb lett. Vevőket veszített. A hálózat nem tudta garantálni a folyamatos minőséget, így 70%-kal csökkent a forgalma. Sajnos vannak olyan MLM cégek is akik például Amerikában veszik meg a termékeiket és itthon csak átcsomagolják, majd 3-400%-os haszonnal viszik be a hálózatba! Ez azonban sokáig nem maradhat titokban, mert a leleményes magyar emberek hamar rátalálnak az olcsóbb lehetőségekre és ez a hálózatépítők munkáját lehetetlenné teszi! Ezért a választásnál azt is jó figyelembe venni, hogy milyen az árképzés, mekkora az ár érték arány? Ha egy termék olyan drága, hogy azt csak kemény marketingmunkával, eszközökkel lehet elfogadhatóvá tenni, akkor óvatosnak kell lenni! Hány és hány MLM cég termékeit lehet látni a Vaterán fél és negyed áron, mivel a termékeket nem azért vették meg, mert szükségük volt rá, hanem azért mert rávették őket, hogy nagy kezdőcsomaggal csatlakozzanak, s miután nem sikerült az üzlet, többé már a termék se kellett, s így próbálnak tőle megszabadulni, a többi hálózatépítőnek ezzel jó sok bosszúságot okozva!

A DXN One Dragon jelzője azt jelenti, hogy a cég tartja a kezében a kutatást, a termesztést, termelést, csomagolást és szállítást is, így semmi külső tényező nem befolyásolhatja  a minőséget! Az árak pedig messze nem a prémium kategóriába sorolhatóak pedig a termékek odatartoznak! Egy csésze egészséges kávé 80-100Ft-ért a legtöbb embernek nem egy elérhetetlen ajánlat, míg egy 20 ezer forintos vitamintablettás doboz sokak számára irreális! Természetesen ebből az is következik, hogy mivel nagyon kicsi az árrés, óriási jutalékokat se lehet kiosztani egy kávé után! Viszont az alacsony árnak köszönhetően a forgalom stabil, és a sok kis kávéból azért elég hamar kialakul egy akkora fogyasztás, aminek már van magas jutalékértéke is! Ne gyorsan akarj meggazdagodni, hanem nagyon! - szól a mondás és mi ezt valljuk!

 

6. Nincs vásárlási kötelezettség:

Egyes cégeknél csak akkor maradhatsz tagja a rendszernek, ha minden hónapban vásárolsz egy bizonyos mennyiséget a termékekből. Ezek a cégek nyíltan azt ismerik el, hogy amennyiben nem teszik kötelezővé a vásárlást, az emberek nem fogyasztanák a termékeiket. (Ez nem tévesztendő össze azzal, amikor a cég azért vár el tőled rendszeres fogyasztást, hogy a csoportod forgalma után jövedelemhez juss). A DXN-nél van vásárlási kötelezettség: minden naptári évben 1, azaz egyetlen darab tetszőleges terméket kell megvásárolnia annak, aki tagja akar maradni a rendszernek. Ez egy olyan vállalható feltétel, amit ha valaki nem vállal, akkor neki egyébként is teljesen fölösleges beregisztrálnia. Bizonyos szempontból azt is vásárlási kötelezőségnek tekinteném, ha a minősülés feltételeit olyan nehéz teljesíteni, hogy a tagok a hó utolsó napján kénytelenek „bevásárolni" különben elvesztenék a szintjüket pld!

 

7.  Korrekt jutalékrendszer (marketingterv):

A figyelemre méltó üzleti terv 5 jellemzője:

- Csak a tényleges forgalom után jár jutalék, az új belépők után nem

- A csoportod forgalmának növekedésével arányosan emelkedik a havi jutalékod

- Nincs korlátozva, hogy mennyi pénzt kereshetsz

- Jogdíj jellegű jövedelem (ami az utódokra örökíthető)

- Könnyen érthető és átlátható

 

A DXN jutalék-rendszere rendelkezik mindezen jellemzőkkel, fajtáját tekintve pedig az unilevel és a break-away rendszer keveréke, egy olyan újítással ötvözve, amit kevés cég alkalmaz. Ez pedig az a feltétel, hogy az adott havi csoportbónusz (%) mértéke nem az adott havi forgalomtól függ, hanem az összes addig elért (görgetett) csoport-forgalom mértékétől. Ez gyakorlatilag annyit jelent, hogy az adott hónapban elért pontok hó végén nem nullázódnak le, és így a következő hónapot ugyanarról a szintről folytathatjuk. Ez az előny azt eredményezi, hogy nálunk arányosan oszlik el a havi forgalom és nincs hóvégi stressz amiatt, hogy a szponzorod hívogat, hogy miért nem vásárolsz még többet.

 

A fejlesztési- és vezetői bónuszok révén gyakorlatilag korlátlan mélységből kaphat jutalékot az, aki ezek egyszerű feltételeit teljesíti. Jutalékrendszerünk azt jutalmazza ezekkel a plusz-bónuszokkal, ha a csapattársaidat segíted ugyanarra a szintre, ahol most Te is vagy. Sőt ha valamelyik csapattársad szintben (minősülésben) megelőzött, Te akkor is kapni fogod ezeket a plusz-jutalékokat a csoportja forgalma után!

 

Így a DXN jutalék-rendszerében valóban nincsen leváló láb, elveszett csoport-forgalom, vagy eltűnt pontérték.

A DXN üzleti tervének alsóbb szintjein is megtalálható egy olyan jogdíj jellegű bónuszfajta, amely az átlagos cégeknél csak a legmagasabb szinteken érhető el legtöbbször. Többek között ez is hozzásegít ahhoz, hogy már alacsonyabb szinteken is valóban kiszállhass a vállalkozásodból, és élvezhesd a folyamatosan növekedő passzív jövedelmedet! Ez egy rendkívül ösztönző és tisztességes jutalék-rendszer! További fontos előny, hogy ha a hónap utolsó napján is éred el a magasabb szintet, akkor is visszamenőleg az egész hónapra már a szerint kapsz jutalékot, és nem csak a következő hónaptól emelik a százalékot!

A DSP üzleti start lehetővé teszi, hogy aki nem a hosszú távú passzív jövedelemre számít csak, hanem hamar szeretne komoly pénzt keresni, az is megtalálja a számítását! A DSP csomagok értékesítésével, azonnali, heti elszámolású direkt értékesítési bónuszhoz juthatunk, ami a csomag SV értékének 60%-a is lehet!


8.  A jutalék kifizetésében nem lehet hiba:

Járj utána, hogy áll a cég a jutalékszámításokkal! Éppen elég dolgod lesz az üzlet építésével, nem akarsz később még arról is vitatkozni, hogy mennyi pénz jár neked a hónap végén. Amelyik cégnél nincs megoldva, hogy a tagok korrekt, naprakész nyilvántartás alapján tájékozódni tudjanak a mindenkori forgalmáról, csapatáról, jutalékáról, vagy visszatartja a pénzed, vagy hibákat követ el a számításoknál, azt gyorsan el kell felejteni!

Általában ilyen problémák a friss cégeknél fordultak idáig elő. Akik túlígérték magukat, hogy sok embert vonzanak be, s menet közben derült ki, hogy nem tudják finanszírozni a magas szintek jutalékait!

 

9. Használható és könnyen érthető információs anyagok és mindenki számára elérhető képzések:

 

Vizsgáld meg a cég által kiadott ismertetőket, brosúrákat, könyveket. A céges jegyzetek, CD-k lépésekre lebontva elmagyarázzák, hogy mi a teendőd, vagy pedig külföldi anyagokból összeollózott, rossz magyarsággal lefordított zagyvaságokat tartalmaznak? Milyen segítséget kapsz az induláshoz? Mit találunk a kezdőcsomagban? Milyen képzéseket ajánl a cég? Milyen a minősége a termékeket bemutató anyagoknak? Van-e online elérhetősége, központi honlapja és háttérirodája esetleg ingyenes/fizetős online képzési rendszere?

Milyen a céges rendezvények hangulata? Az egész rendezvény hangulata egy halotti torra emlékeztet, vagy épp ellenkezőleg: egy motivációs technikákra épülő parasztvakítás a rendezvény lényege, vagy pedig valóban vidám, családi hangulat van és a szakmai képzésen van a hangsúly?

A DXN képzési rendszere azért egyedülálló ma az MLM cégek között, mert ingyenes online képzési rendszerének segítségével tökéletesen oldották meg a hálózatépítők egységes aszinkron rendszerű képzését!" Aszinkron alatt azt értjük, hogy a különböző képzettségi szinten lévő tagok egyidejűleg, egyszerre kapják meg a szintjüknek megfelelő képzést.

Az egységes alapot egy Startfüzet nyújtja, amelynek gyakorlati oktatása a rendszeresen megrendezésre kerülő Start-képzésen történik, illetve a szintén rendszeres, különböző szintű vezetőknek szóló képzések teszik teljessé a képet. Az online képzést támogatja egy olyan lehetőség, ami szintén nem sok helyen lehetséges, ráadásul ingyenesen: a vezetők a saját csapatuk képzésére webkonferencia-termet és időpontot igényelhetnek!


10. Mennyire könnyen másolható az üzleti modell, valóban mindenki meg tudja csinálni?

Ez egy nagyon fontos kérdés, hisz az MLM lényege a másolódás, ha nem ez az alap, akkor pusztán értékesítésről beszélhetünk, ami semmiben sem különbözik a más hagyományos vállalkozásoktól! Ez aktív jövedelem, vagyis ha nem árulod a terméket, akkor nincs is bevételed! Ezért ha passzív jövedelmet akarsz és vagyont akarsz teremteni, akkor létfontosságú, hogy megértsd a másolódás lényegét! "Inkább részesülök 100 ember munkájának az 1%-ából, mint saját munkámnak a 100%-ából." Paul Getty

Ezért fontos, hogy amit másoltatni akarsz az könnyű és egyszerű legyen! Ha komoly szakemberré kell válnod, hogy elmond a termékek lényegét, az üzleti tervet akkor nehéz a helyzeted. Ha laptop, és komoly betanulás kell ahhoz, hogy prezentálni tudj akkor kevesen fognak akarni vagy tudni másolni! Olyan egyszerűnek kell lenni a mondandódnak, hogy aki hallgatja, azt mondja, hogy ezt én is megtudom csinálni! Ahhoz, hogy több százezres kezdőcsomagokat le tudj nyomni a jelöltjeid torkán, főleg, ha azok olyan termékek amiket egyébként, ha nem lenne az üzlet biztos nem venne meg, bizony nagy karizma és rábeszélő képesség kell! Az ilyen üzletekben azok tudnak sikeresek lenni, akik a sivatagban is eltudnák adni a homokot is! Ha te utálsz eladni, és másokat különféle technikákkal megtanulni rávenni arra, hogy mélyen benyúljanak a pénztárcájukba, akkor keress olyan rendszert ahol minden egyszerű és mindenki számára elérhető, megfizethető, megcsinálható vesztesség nélkül!

 

Nos, a DXN rendszere ilyen! Nem kell életre kelteni új szükségleteket emberekben, nem kell olyan költségekbe hajszolni őket, amire idáig egy fillért se adtak! Egyszerűen megmutatjuk nekik, hogyan lehet az eddigi megszokott a hagyományos kávéjukat lecserélni egy sokkal finomabb egészségesebb kávéra úgy, hogy közben ezzel pénzt is keressenek, ha tovább ajánlják másoknak ugyanezt a cserét!  A DXN-nél igazából nem marketingterveket kell tartani, hanem a cél minél több emberrel megismertetni ezt az újfajta egészséges és finom élvezeti cikket a kávét vagy éppen a forró csokit, teát vagy az ananászlét, kinek kinek ízlése szerint! Nem neked kell beszélni, beszél a termék helyetted!

 

11. Lehet-e online építeni, ha igen milyen segítséget kapok hozzá?

bmanBár az MLM szakma szíve lelke a személyes kapcsolatok és kommunikáció, de azért a kapcsolatok építésének modern útja, az internetes jelöltkeresés egyre nagyobb szerepet játszik a legtöbb cég életében! Ha elfogyott a névlistád, vagy te eleve nem is akartad az ismerőseidet megkeresni - szerinted zaklatni - akkor az internet adta lehetőségeket kihasználva ma már online is építhetsz hálózatot, ha ezt a céged engedi? Ebben megint csak nagy különbségek vannak cég és cégek között! Van ahol ezt kategorikusan tiltják van ahol szinte az egész szervezkedés az internetre épül! Nemrégiben a legtöbb MLM cég még határozottan tiltotta az interneten való személyes megjelenést a cég képviseletében. Ha van vagy volt a cégnek honlapja, akkor maximum olyan lehetőséget kaphattál, hogy kaptál egy kódot és azt teheted  céges honlap domainja után és így a rendszer érzékelte, ha a te kódszámodon át lépett be valaki oda és így lehetett vásárolni a nevedben vagy csatlakozni hozzád. Természetes érthető okok miatt ma is komoly szabályok betartásával lehet csak az interneten tevékenykedni.

Miért is? A cég tevékenységéért a cégvezetés felel, így senki se szeretné, hogy valaki , egy "sima egyszerű tag, egy lelkes amatőr", esetleg a törvényeket nem ismerve kárt okozzon a cégnek! Mert ha megjelenik valami az interneten az XY cég termékeiről vagy magáról a cégről, akkor az emberek többsége, sőt a hatóságok is a céggel azonosíthatják, pedig az lehet, hogy nem is tud róla!

 

Ezért tilos a legtöbb esetben a termékek egészségügyi hatásáról bármit írni, saját gyógyulásokról beszámolni, a termékekről saját reklámot , leírást közzétenni, vagy például a marketingtervről jövedelemlehetőségekről ígéreteket tenni. Mind az egészségügyi hatást, mind a jövedelem nagyságát rengeteg tényező befolyásolja így a cég egyikre sem adhat ígéretet, így te se! Ettől függetlenül és ezeket figyelembe rengeteg lehetőség van, amivel segítheti a cég azt, hogy te az interneten sikeresen tevékenykedjél, és úgy építs hálózatot, hogy minimálist mozdulsz ki otthonról! Ez különösen a kismamáknak, gyerekes anyukáknak fontos szempont lehet!

Nos, a DXN ezen a területen is kuriózumnak számít! A termékei élvezeti cikkek, amiket offline nagyon nagy eredményességgel lehet terjeszteni, de ugyanakkor egyedülálló online támogatást is ad a tagoknak, hogy aki akar, az interneten keresztül népszerűsítse a termékeket és a lehetőséget!  Ezeknek a professzionális eszközöknek, a megvásárlása, használata, ha magad akarnád összerakni, és felépíteni több mint százezer forintba kerülhetne! Lássuk mik is ezek az eszközök:

Professzionális honlap web áruházzal, automata hírlevél feliratkozó rendszerrel és automatikusan kimenő hírlevelekkel, amiket igényed szerint át is írhatsz.

A honlap 3 oldala szerkeszthető saját igényre szabható! Te írhatod, az Én történetem részt ahol bemutatkozhatsz, a Blogot ahol minden nap írhatsz bejegyzéseket, és a Kapcsolati lapon is te adhatsz meg információkat! Ezért minden DXN tag honlapja, még ha egyforma is mégis különböző egyedi lehet!

-   Belső intranet rendszer a tagoknak, web irodával és rengeteg szolgáltatással, mint pld autoresponder, videó email küldő rendszer után követéssel, online bemutatókat küldő rendszer utánkövetéssel, ingyenes letölthető képzések, marketinganyagok, gyakori kérdések stb

-   Határidőnapló munkaszervező mely a beállított időben emailt küld, hogy emlékeztessen a feladatra!  És még sok minden más!

A munkát a rendszeresen hetente többször is tartott web konferenciák segítik, ahova hívhatsz érdeklődőket, illetve a munkatársi képzés egy része is web konferenciákon történik, hogy minél kevesebbet kelljen otthonról kimozdulni! A vezetők a saját csapatuk képzésére webkonferencia-termet és időpontot igényelhetnek!

A DXN tehát az MLM cégek közül a legtöbb online eszközt adja és biztosítja számodra, hogy sikeres lehess!


12.  Szimpatikus-e neked a cégről, a termék vagy szolgáltatásról hallott információ?

Csak olyan vállalattal és termékkel/szolgáltatással kezdj el foglalkozni, melynek termékeit magad is használnád, fogyasztanád még akkor is ha nem lennél tagja a cégnek, vagy nem fűzne hozzá semmilyen üzleti érdek,  illetve szívesen mondanád el valakinek, hogy XY céggel állok együttműködési, partneri viszonyban! És az se utolsó szempont, hogy terjengnek-e rossz hírek a cégről az interneten. Persze mindig vannak MLM ellenségek akik szeretnek kirohanni minden MLM ellen, de azért ha egy cég ellen minden fórum tele van keserű és negatív emberek tapasztalataival, akkor azért nem árt óvatosnak lenni. Lehet, hogy sok embert berángatnak drága kezdőcsomagok megvetetésével és aztán sok frusztrált csalódott ember lesz csak a termés!

 

A DXN-re nyugodt szívvel rákereshetsz, nem fogsz találni negatív bejegyzéseket! Miért is? Mert itt nincsenek lehúzva az emberek, senki nincs semmibe belekényszerítve, aki pedig tag akart lenni, az nagyon jól érzi magát és önszántából fogyasztja kedvenc kávéját, s nem azért, hogy meg legyen a minősülése, a hó végi pontja, vagy azért mert a szponzora hó végén rátelefonált, hogy nem-e akar még venni valamit?

 

 

Regisztrálj most és kezd el a jövőd felépítését velünk:   Regisztráció itt

 

Kócsó László őszinte vallomása, sikereiről, a DXN cégről, tapasztalatairól, és az online hálózatépítésről!

szept

17

 

Miért nem tűznek ki célokat az emberek?

 

Ha megvizsgáljuk, miért van az, hogy az emberek nem tűznek ki célokat, arra juthatunk, hogy ennek hét alapvető oka van. Jó, ha tudunk ezekről, és megvizsgáljuk, nem érvényesek-e a mi esetünkben is.

A tudatlanság nem áldás. Ha nem ismerjük ezeket a lelki akadályokat, ha nem tanuljuk meg leküzdeni őket, a jövőre vonatkozó kilátásaink nem lesznek rózsásak.

 

 

 

 

Az első ok, ami miatt emberek nem tűznek ki célokat, hogy egyszerűen komolytalanok. A szavak, nem pedig a cselekvés emberei. Sikeresek akarnak lenni, javítani akarnak életfeltételeiken, de nem hajlandók tenni is ezért. Nem hajtja őket belső tűz, amely égő vággyá változna, hogy kezdjenek magukkal valamit, hogy életüket jobbá, tartalmasabbá, izgalmasabbá tegyék.

Kizárólag a tettei alapján ítélhetjük meg, hogy kinek mik a szándékai, nem pedig a szavai alapján.

Nem az számít, mit mondunk, mit szándékozunk csinálni, mit kívánunk, miben reménykedünk, miért imádkozunk. Csak az számít, mit csinálunk. Az, hogy milyen értékeket vallunk, miben hiszünk, egyértelműen csak a magatartásunkból olvasható ki. Az olyan, aki hajlandó tenni, tízszer többet ér annál, aki csak beszél, de nem tesz semmit.

Ne feledjük, csak a tett a tett, és más egyéb nem sokat számít. Ne arról beszéljünk az embereknek, mint szándékozunk tenni. Mutassuk meg nekik, hogy mit tettünk. Legyünk szándékainkban komolyak!

 

A második ok, ami miatt emberek nem tűznek maguk elé célokat, hogy nem vállalják életükért a felelősséget. Korábban azt hittem, hogy a siker kiindulópontja a cél, amíg nem jöttem rá, hogy amíg az emberek nem készek arra, hogy vállalják sorsukért a teljes felelősséget, vagyis mindazért, ami történik velük, még csak meg sem fognak próbálkozni azzal, hogy célokat tűzzenek ki.

Felelőtlennek az az ember nevezhető, aki állandóan arra vár, hogy az igazi élet valamikor majd elkezdődik. Az ilyen arra fecsérli energiáit és kreativitását, hogy mindenféle ravasz kifogásokat találjon a kudarcaira, aztán lottószelvényt vesz, hazamegy, és nézi a tévét.

 

A harmadik ok, ami miatt emberek nem tűznek ki célokat, hogy a lelkük mélyén értéktelennek, sikerre méltatlannak tartják magukat. Aki lelkileg olyan mélyen van, hogy „már ahhoz is felfelé kell néznie, hogy lássa a gödör alját", az nem érez erőt magában, hogy évekre, vagy akár hónapokra előre célokat tűzzön maga elé. Aki negatív környezetben nőtt, akiben mélyen él értéktelenségének érzése, a kilátástalanság, hogy„Mi haszna van az egésznek?!" vagy „Úgysem vagyok elég jó hozzá!", az aligha képes célokat tűzni maga elé.

 

A negyedik ok, ami miatt emberek nem tűznek maguk elé célokat, hogy nincsenek tudatában a fontosságuknak. Ha olyan családban nevelkedtünk, ahol a szülők nem tűztek ki célokat, és a családi beszélgetéseknek nem volt rendszeres témája a tervezés, a megvalósítás, felnőhetünk anélkül, hogy tudnánk, létezik olyasmi, mint rendszeres célkitűzés, tervezés és megvalósítás.

Ha olyan társaságban mozgunk, amelynek tagjai nem tűznek ki világos célokat, természetes lesz számunkra, hogy a célok nem olyan fontos dolgok az életben. A körülöttünk lévő emberek 80 százaléka sehová sem tart, és ha nem vagyunk elég óvatosak, sodródni kezdünk a tömeggel, követjük a követőket, és sehová sem jutunk.

Ha az emberek tudnák, hogy a reményeik, az álmaik, a terveik megvalósulása — mind, mind attól a képességüktől függ, hogy helyesen tűzik-e ki céljaikat, ha az emberek felismernék, hogy a célok kitűzése a boldog és sikeres élet előfeltétele, azt hiszem, sokkal többen lennének, akik világos célokkal rendelkeznek.

 

Az ötödik ok, ami miatt emberek nem tűznek ki célokat, hogy nem tudják, hogyan csinálják.Társadalmunkban szerezhetünk egyetemi diplomát, ami megfelel tizenöt-tizenhat évi tanulásnak, és egyetlen órát sem hallunk arról, hogyan kell célokat kitűzni — noha ez a mesterség sokkal fontosabb a boldogsághoz, mint bármelyik tárgy, amit oktatnak. A legnagyobb hiba pedig, amit emberek elkövetnek, hogyazt hiszik, már tudják, hogyan kell célokat kitűzni. Ha valaki azt hiszi magáról, birtokában van egy fontos jártasságnak, a valóságban pedig még az alapjaival sincs tisztában, súlyos kudarcok elé néz az életben.

 

 

A hatodik ok, ami miatt emberek nem tűznek ki célokat, hogy félnek az elutasítástól, a bírálattól. Gyerekkorunktól kezdve el kellett viselnünk, hogy mások bírálják és kinevetik az álmainkat. Lehet, hogy a szüleink nem akarták, hogy túl merészek legyenek az álmaink és kiábrándulással végződjenek, ezért siettek rámutatni, hogy ez vagy az miért nem érhető el. Társaink, barátaink kinevethettek, gúnyolhattak, mert messzebb akartunk jutni, valamit meg akartunk valósítani, amire magukat alkalmatlannak tartották. Ezek a befolyások meghatározták viszonyunkat önmagunkhoz és a célok kitűzéséhez.

 

A gyerekek nem ostobák. Hamarosan megtanulják, hogy ha ki akarnak jönni másokkal, hasonulniuk kell. Idővel a gyermek, akit állandóan bírálnak és leszólnak, leszokik arról, hogy új elképzelésekkel álljon elő,nem álmodik többé, nem tűz maga elé célokat. Ettől kezdve egész életében biztosra játszik, mélyen lehetőségei alatt teljesít, és ezt elkerülhetetlenként fogadja.

 

A félelem ellen, hogy bírálnak vagy ostobának tűnünk, egyszerű a recept: tartsuk meg magunknak a céljainkat. Ne beszéljünk róluk másoknak! A hatékony célkitűzők mind megtanulják, hogy hallgassanak a szándékaikról. Senki sem bírálhat vagy nevethet ki, ha nem tudják, mik a céljaink.

Ez alól a titoktartás alól két kivétel van. Az egyik: azok az emberek — például a főnökünk vagy a házastársunk, intim társunk —, akik segíthetnek céljaink elérésében.

 

A második kivétel, hogy megoszthatjuk céljainkat olyanokkal, akik szintén célorientáltak, akik bátorítani fognak minket, hogy következetesen haladjunk az utunkon. Mi is akkor járunk el helyesen, ha mindenkit bátorítunk, aki beszél nekünk a céljairól. Mondjuk nekik, hogy képesek elérni. Ha másokat bátorítunk, ez minket is ösztönöz. Ez a legjobb alkalmazása az elvnek, hogy amilyen a vetés, olyan az aratás. Ha azt akarjuk, hogy mások bátorítsanak minket, meg kell ragadnunk minden alkalmat, hogy bátorítsuk őket.

A hetedik és legfontosabb ok, amiért emberek nem tűznek ki célokat, hogy félnek a kudarctól. Nem ismételhetem elégszer, hogy a kudarctól való félelem a legnagyobb akadálya a sikernek. Ez tartja az embereket a komfortzónán belül. Ez az, ami arra serkenti őket, hogy tekintetüket leszegjék, hogy biztosra játsszanak, ahogy az évek múlnak.

 

A kudarctól való félelem kifejezésre jut abban a beállítottságban, hogy „Nem vagyok rá képes! Nem vagyok rá képes! Nem vagyok rá képes!" Ez már kora gyermekkorunktól kezdve belénk eszi magát aszülői kritika és feddések eredményeként. Ha ez a félelem beférkőzött a tudatalattiba, megbénítja a reményeinket, megöli az ambíciónkat, súlyosabban árt a boldogságunknak és a sikerünknek, mint bármely más negatív érzés.

A kudarctól való félelem fő oka az, hogy nem tudjuk: a kudarc funkciója az, hogy segítse elérni a sikert.

A szabály egyszerű: kudarc nélkül lehetetlen a siker. A kudarc a siker előfeltétele. Az emberi történelem legsikeresebb alakjai egyben a legtöbb kudarcot szenvedték el.

A siker a nagy számok törvényének engedelmeskedik. Minél több dologba vágunk bele, annál bizonyosabb a siker. Próbálkoznunk kell újból és újból.

 

Aki nem dob kosárra, az sosem érhet el kosarat.

 


 

Brian Tracy Phoenix szemináriuma 

A teljesítmény lélektana

 

aug

4

A DXN termékei az egész világon elérhetőek!

Ha szeretnél vásárolni, az adott országhoz tartozó webáruházból tudsz rendelni.

Kiskereskedelmi áron tudsz vásárolni, vagy ha úgy gondolod, akkor be is tudsz regisztrálni, törzsvásárlónak, s akkor 20-25%-al olcsóbban tudsz vásárolni.


Kisker webshop: 

http://wellnesskavehaz.hu/termekek

Törzsvásárlói regisztráció:

Regisztráció itt/

 

 

 

 

 

Hogyan vásárolhatok DXN terméket?

 1. A DXN termékei az egész világon elérhetőek és megvásárolhatóak. Ha egy adott országban tartózkodom, és terméket szeretnék vásárolni, akkor azt kell tudni megnyílt, saját irodával raktárral rendelkező országról van-e szó, vagy még nincs nyitva a piac, és a kiszolgálás egy központi közeli országból történik-e ? Így Európában például a meg nem nyílt országokban pld. Franciaország, Svájc stb. a kiszolgálás a szlovákiai központból történik. Weboldalon lehet megrendelni de a pénz utalásával várni kell, amíg nem kapunk visszajelzést emailben, hogy a súlynak megfelelően mennyi lesz a szállítási költség. Jelenleg úgy tudom, 500 eurótól ingyenes a szállítás, de erre érdemes rákérdezni. Ha megjön az összeg a szállítási díjjal növelve, akkor azt utalni kell az adott DXN bankszámlára és általában 2-3 napon belül megérkezik az árú bármelyik európai országba. Megnyílt országok esetében más a helyzet.

Megnyílt országokban van DXN iroda, központ ahol személyesen is át lehet venni a terméket, illetve az összeg kiegyenlítése utáni napon már küldik a terméket a helyi raktárból.

 

 

Minden ország a nála kapható termékekből tud kiszolgálni, és csak országon belül! Ha magyar vagy és Ausztriában élsz például, akkor nem tudsz a magyar webáruházból vásárolni, hanem csak az osztrákból!

 

A vásárlás módjai:

Kiskereskedelmi áron történő vásárlásnak nincsenek feltételei. A barna céges weboldalon lehet rendelni és a cég kiszállítja a GLS segítségével, általában a délig megérkezett rendeléseket másnapon!

 

dxnvasarlas

 

A webáruházban bármely természetes vagy jogi személyiséggel rendelkező vásárló vásárolhat, függetlenül attól, hogy tagja-e már a DXN termékforgalmazói hálózatának vagy sem. Azon vásárlók, akik már tagjai a DXN termékforgalmazói hálózatának, jogosultak Törzsvásárlói áron vásárolni. Minden más vásárló Fogyasztói áron juthat az általa kiválasztott termékhez.

 

A webáruházban feltüntetett árak magyar forintban értendők és az ÁFA összegét tartalmazzák.

A megrendelésekről a vásárló minden esetben visszaigazolást kap, mely a vásárló által meg adott adatokon kívül minden esetben tartalmazza a megrendelt termék nevét, mennyiségét és egységárát, valamint a megrendelés végösszegét (a szállítási költséggel együtt).

Személyes átvétel esetén a levélben kapott T rendelési számmal lehet átvenni a terméket.

Internetes vásárlás esetén a webáruház tájékoztat, hogy mennyivel lenne olcsóbb ha regisztrált törzsvásárlóként vásárolnád ugyanezt, illetve, hogy mennyi vásárlástól lenne ingyenes a szállítás. A bón kódszáma részhez, akkor lehet írni, ha első hírlevél feliratkozó vagy és a honlapon beúszó ablakban regisztráltál erre, az egyszeri 1000Ft kedvezményt igénybevételét kérve, és levélben kaptál egy bón kódot.

 

rendeles

 

Kitöltve a vásárlási űrlapot, szállítási  cím,  számlázási cím, fizetési mód elküldheted a rendelést, amiről visszajelzést kapsz a jól megadott email címedre.

A fizetés módjától függően, ahogy a céghez érkezik a pénz, másnap megy a csomag!

 

MIÉRT ÉRDEMES TÖRZSVÁSÁRLÓNAK REGISZTRÁLNI?

Nézzük először, mit kell tenned ha kiskereskedelmi ár helyett, a jövőben 20-25% árkedvezménnyel szeretnél hozzájutni a DXN termékekhez, törzsvásárlóként!

 

regisztraciodxn

 

 

A törzsvásárló az a személy aki, beregisztrál a DXN hálózatába – akár online, akár offline papír alapon – befizetve az egyszeri 5000 Ft regisztrációs díjat és vesz egy terméket, vagy egy  olyan üzleti csomagot vesz, amihez elengedik ezt a díjat, és a pénzéért teljes egészében termékeket kap! A legjobb választás a DSP csomag, ahol a vásárolt csomag árának 110, 130,150% -át. visszahelyezik egy virtuális számlára, amit le lehet vásárolni a későbbiekben 4 évig, 10%-onként! Vagyis a csatlakozási csomag ára, visszajön a kedvezményekben, így tulajdonképpen, aki hosszú távon akar vásárló lenni, azoknak a csatlakozási csomag “ingyenesnek” tekinthető!

Ha törzsvásárló akarsz lenni, nincs semmi más teendőd, mint ezt a regisztrációt végigvezetni, befizetni és megvenni az első terméked, termékeidet! A regisztráció befizetésével örök érvényű tag leszel, ami örökölhető, továbbadható majd. A regisztráció vásárlási kötelezettséggel nem jár, évente egy termék vásárlásával fent tartható, nem kell évente pénzzel meghosszabbítani!

 

Fontos, hogy ebben az esetben először a regisztrációt kell kitölteni, alul a 4 kis kockát kipipálni és elküldeni a lapot, miután ellenőriztük, hogy jól adtuk-e meg az adatokat! A szponzornak a piros betűs rész nem mindig az oldal tulajdonosát írja ki, mivel a tulajdonos szponzor segítheti csapattársait azzal, hogy alájuk építkezik, de természetesen így is ő hozzá fogsz tartozni és ő segít neked!

Kapsz egy ID számot amire hivatkozva a későbbiekben mindig vásárolhatsz, rendelhetsz, interneten vagy akár telefonon keresztül! Ha cégként el tudod számolni a termékeket akkor ezt jelezni kell, hogy a cég adatait felvegyék és arra állítsák ki a számlát!

A termékek utáni pontértéket neked is felírják a webirodádban, így ha megérted az ajánlási marketingben lévő lehetőséget, és bármikor úgy gondolod, szívesen keresnél pénzt termékek ajánlásával, akkor már nem nulláról indulsz, ezek a pontok kumulálódnak, és növelik a visszatérítési százalékodat, amit ha teljesítesz minimális feltételeket akár le is vásárolhatsz később!


2. Ha üzletileg is érdekel a dolog, és pénzt szeretnél keresni, a termékek népszerűsítésével:

 

A törzsvásárlói regisztráció teljes körű, vagyis mindent tartalmaz! Így a jogot és lehetőséget is az üzletépítésre!
Vagyis a vásárlásokkor a "sima" tag is megkapja a pontokat a webirodájában, és az ott gyűlik. Ha valaki teljesíti a minimális feltételt vagyis 100 pontért vásárol minimum egy hónapban, akkor a cég visszatérítést fizet attól függetlenül, hogy akar-e  valaki üzletet építeni vagy sem. Tehát ha valaki úgy határoz hogy üzletet akar építeni, nem kell külön regisztrálnia üzletépítőnek!

A regisztrációkor meg kell adni a jelentkező nevét, címét, születési adatait, e-mail címét és telefonszámát. Opcionálisan megadható a házastárs ill. örökös adatai is! A további Nyilatkozati pontok bepipálása után a "Next" gombra kattintva, még utoljára ellenőrizhetjük az adatok helyességét illetve módosíthatja azt jóváhagyás előtt. Az elküldést követően már nem módosíthatók! Amennyiben megfelelőek és nem kell változtatnia tagsági adatain, akkor a "Jelentkezés elküldés" gombra kattintással továbbította jelentkezését a DXN Europe Kft.-nek.

A legtöbb MLM cégnél elegendő lenne a regisztrációs díjat befizetni hivatalosan, de az üzletépítők – jogosan vagy nyereségvágyból – sokszor úgy adják át az információt, hogy az érdeklődő számára úgy tűnjön, ha csatlakozni akar, és pénzt akar keresni, akkor valami nagy összegű csomaggal kell csatlakoznia! Ebben kihasználják azt a tényt, hogy az embereket két dolog irányítja, hozza mozgásba! Ez a veszteségtől való félelem illetve a nyereség iránti vágy! 

 

Persze mi is tisztában vagyunk azzal, hogy akkor van értelme MLM vállalkozást indítani, ha vállalkozásként kezeljük, pénzügyileg jól átgondoljuk, és befektetünk ha kell! Mert az se jó ha mindenki csak szerencsejátékként kezeli a céges regisztrációt, és mindenki arra számít, hogy majd az alatta levők fognak vásárolni, és majd az alsó vonalak munkájából, embereiből, költekezéséből fog megélni, meggazdagodni!
Az MLM nemcsak a hatástöbbszörözés, hanem a másolódás üzlete is! Így nagy valószínűséggel, ha találsz érdeklődőket, azok abban fognak követni amit te csináltál!

 

Tehát mi is úgy gondoljuk, mindenkinek az a legjobb, ha üzleti csomagokkal indulnak a jelöltek, de számunkra nagyon fontos, hogy ezt önként, nem félrevezetve tegyék meg! Ha így van , akkor sose lesznek MLM sérültek, és nem fognak senkit hibáztatni, hogy nyakukon maradt több százezernyi forint értékű termék, amitől Vaterán és hasonló helyeken próbálnak megszabadulni félár alatt! 

 

A DXN -ben nincsenek beépített kényszerek, és ezt már a csatlakozásnál is betartjuk! 
Nem szoktuk se nyilvános bemutatón, se webkonferencián az embereket döntéskényszerbe hozni, lezárási technikákkal, amivel arra manipulálnánk, hogy azonnal döntsön, a lehető legnagyobb csomagot választva!

Bizonyára sokaknak ismerősek az ilyen toborzások: “Ha nem most döntesz,minden nap csak veszítesz! Mialatt beszélek már több új belépő volt a rendszerben, és azok mind alád kerültek volna! Ezért ne gondolkozz, hanem azonnal lépj be, hisz a következő leendő gyémántod más alá kerül ha nem lépsz!”

 

Hasonlóan adják el a jutalékkifizetés feltételét, a havi forgalmi elvárást! “Ha nem veszed meg előre a jövőhavi termékcsomagodat – mert úgy gondolod, hogy már be se férsz a kamrába a sok terméktől – akkor, nem kapsz jutalékot jövő hónapban, és ha pont most jön majd a nagy fogás, a nagy csomagos üzleti belépőd, akkor veszteséged lesz, de nagy!”

 

A belépő csomag nagyságát is így lehet jól eladni! – Ha a legnagyobb akár fél milliós csomagot veszed, akkor jársz legjobban, mert akkor a későbbi forgalmaidból nem 10 hanem 20 %-ot kapsz! Sőt ha megveszed a két első pozíciót is akkor már első hónapban milliós jutalékod lehet….stb!

Ilyen marketingterv és ilyen toborzás mellett, persze, hogy jönnek már első hónapban a nagy pénzek! A  gond az, hogy ha a jelöltünk, csatlakozónk “nem elég ügyes” és nem tudja hozni első hónapban az eredményeket! Talán még egy hónapig meg lehet vetetni a havi elvárást valakivel, de ha nem jönnek az eredmények, könnyen abbahagyják az “üzletet” és elkezdik írni a negatív cikkeket, fórum bejegyzéseket arról, hogy az MLM átverés, becsapás, és mennyire ráfizettek! 


És ilyenkor újra és újra új jelölteket, “balekokat” kell keresni, mert ezek az MLM sérültek, többet vásárolni e fognak, csak szabaduljanak meg a termékektől, amiket esetleg sose vettek volna meg, ha nem kapcsolnak hozzá egy meggazdagodási ígéretet!

 

Nos a DXN-ben nincsenek beépített kényszerek, sőt szinte ügyelünk arra, hogy mindenki csak annyit költsön amennyit megengedhet magának! Mindenkit felnőtt emberként kezelünk és mindenki maga döntheti el, hogy mennyit akar befektetni ebbe az üzletbe, milyen üzleti csomaggal akar indulni, vagy mennyit akar költeni marketingre illetve képzésre! Világosan elmondjuk az előnyöket, mi mivel jár, de senkit se hozunk döntési kényszerbe a lelkét döntését manipulálva! Például a nagyon kedvező és jövedelmező DSP csomagok értékesítését is köthetné a cég, ahhoz a feltételhez, hogy csak az “árulhatja”, kereshet vele pénz aki maga is úgy lépett be, megvette a csomagot, de NEM!


A DSP csomagokkal az is kereshet pénzt, aki maga nem úgy lépett be, akár még ha csak 3 pontos csatlakozó akkor is! 

Mi azt szeretnénk ha az emberek megértenék a másolódás törvényét, és a hatástöbbszörözés erejét, s maguktól jönnének rá, hogy jobban megéri a DSP csomagos csatlakozás, mint az egy fogkrémes, vagy a 3 pontos kis zacskós csatlakozás! 


Érdemes számolni, tervezni és utána járni a várható előnyöknek hasznoknak!

Regisztrálni ott érdemes ahol az ember lakik, és ahol majd számlaadással, fel akarja venni a jutalékot!

Regisztrálni csak magánszemélyként lehet, a későbbi viták elkerülése végett! De már ott megadható a cég neve amire a számlát kérik majd, hogy elszámolható legyen!

 

A regisztrációkor meg kell adni a jelentkező nevét, címét, születési adatait, e-mail címét és telefonszámát. Opcionálisan megadható a házastárs ill. örökös adatai is! A további Nyilatkozati pontok bepipálása után a "Next" gombra kattintva, még utoljára ellenőrizhetjük az adatok helyességét illetve módosíthatja azt jóváhagyás előtt. Az elküldést követően már nem módosíthatók! Amennyiben megfelelőek és nem kell változtatnia tagsági adatain, akkor a "Jelentkezés elküldés" gombra kattintással továbbította jelentkezését a DXN Europe Kft.-nek.

 

Ausztriában itt teheted meg:  http://kaffee.ganodermacenter.eu/member_registration_private

Magyarországon itt teheted meg:http://wellnesskavehaz.hu/member_registration_private

Németországban itt teheted meg:http://ganodermakaffee.info/member_registration_private

ápr

17

DXN Flag

2015.04.17 - péntek

Németi (Ausztri A)  Bolga van  Cseh  Németi (Németország)  Más Európai országok a  spanyol  francia  Görög  magyar  OLASZ  Nederlands  Lengyel  Português  Román  orosz  Svéd  szlovén  a Szlovákiáb  Németi (Törökország)  ukranian  brit  a kéz  Ausztrál  DXN Global