A weboldal cookie-kat használ. További információk.
 • ganoderma ganoderma-text KÍNÁBAN MÁR TÖBB EZER ÉVE
  RENDKÍVÜL HATÉKONY
  GYÓGYNÖVÉNYKÉNT TARTJÁK SZÁMON.
  OLYAN GYÓGYNÖVÉNY,
  MELYNEK NINCS MELLÉKHATÁSA
  MÉG HOSSZÚ TÁVÚ HASZNÁLAT UTÁN SEM.
  JAVÍTJA A SZERVEZET ÁLTALÁNOS
  ÁLLAPOTÁT, ÖNGYÓGYÍTÓ KÉPESSÉGÉT.
 • ganoderma ONE DRAGON MODELL A TERMELÉSTŐL AZ ÉRTÉKESÍTÉSIG
  A TELJES FOLYAMATOT
  A VÁLLALAT TARTJA KÉZBEN.
 • ganoderma VÁLTSD VALÓRA AZ
  ÁLMAIDAT A DXN-NEL!
  RAGASZKODJ
  AZ EGÉSZSÉGEDHEZ!
  LÉGY ANYAGILAG
  FÜGGETLEN!
  ÉLJ MAGASABB
  ÉLETSZÍNVONALON!
  VALÓSÍTSD MEG
  ÖNMAGAD!
CSATLAKOZZON
MOST!
2019 Június
H K Sze Cs P Szo V

 

 

 

 

 

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

14

15

16

17

18

19

20

21

22

23

24

25

26

27

28

29

30

 

 

Hírlevél feliratkozás

Keresztnév:

E-mail:

Termékismertető   Üzleti lehetőség

Írja be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

Visszahívunk!

Ha úgy érzed, hogy inkább személyesen szeretnél erről az üzletről velem, vagy munkatársaimmal beszélni, add meg a
Nevedet:

 

Kérlek a telefonszámod mellett add meg az országod kódját (amennyiben nem Magyarországon élsz)!

telefonszámodat:

 

vagy Skype elérhetőségedet:

 

vagy e-mail címedet:

 

és írd be a képen látható feliratot!

captcha
Kérek egy újat!

 

okt

11

Térj le időben , ez az út vezet a csúcsra!

2016.10.11 - kedd

 

 

 

A Network Marketing mint értékesítési és vállalkozási forma, nem véletlenül egyre népszerűbb, olyannyira, hogy már komoly egyetemeken is tanítanak róla.Statisztikák bizonyítják, hogy az emberekre legnagyobb hatással a szájreklám van, vagyis egy ismerős, barát terméktapasztalatára, véleményére sokkal jobban hallgatnak az emberek mint egy drága TV reklámra, ahol egy lefizetett sztár, celeb mondja el, hogy állítólag ő attól a terméktől lett olyan amilyen.

 

Mint vállalkozási forma valóban rengeteg előnnyel rendelkezik a hagyományos vállalkozásokkal szemben. 
Nézzünk néhány tényt, amely a hagyományos vállalkozásokat jellemzi:

 

Hagyományos vállalkozás:

 

- Bár elvileg bárki indithat  ma vállalkozást  Magyarországon, azért ez nem "próbáljuk ki, hátha bejön"  játék! Az indulás, egy vállalkozás indítása is, már sok költséggel jár, és igenis igényel némi végzettséget, és nem indul egyenlő eséllyel kortól, nemtől, végzettségtől mindenki!  Átgondolt  üzleti terv, stratégia, marketing ismeretek, számitógépes tudás, kommunikációs készség, terhelhetőség, és az elönyös megjelenés is  fontos  előfeltételei a sikernek, a befektethető, kockáta tehető tőkén felül!

 

- Az indulás komoly befektetéssel jár, ami gyakran milliókban mérhető.

 

- A kockázat óriási. Egy rossz választás, termék, helyzetfelmérés csődbe vihet!

 

- A visszatérülés hosszú távú, eleinte minden pénzt vissza kell forgatni!

 

- Az üzlet felfuttatása, fenntartása, rezsi, reklám, alkalmazottak, a közterhek és sorolhatnám még, óriási terheket rónak a vállalkozóra, akkor is amikor még nincs is komoly bevétele.

Egy induló vállalkozásnak magának kell beszereznie minden eszközt, megszerveznie a kiszolgálást esetleges ügyfélszolgálatot és komoly árukészlettel kell rendelkeznie, természetesen olyan dolgokból amire igény van!

 

- Egy vállalkozás sikerét nagyban befolyásolhatja helyhez kötöttsége, így a szoros függés a hely szezonalitásától, időjárásától, a közlekedési állapotoktól és a konkurencia jelenlététől.

 

- A vállalkozásod bevételét csak a helyi adózási törvények alapján veheted fel abban az országban ahol van!

 

- A nyitvatartási idő, az elérhető emberek száma, a növekedési lehetőségek korlátozottak.

 

- Az árukészlet szavatossági ideje könnyen komoly veszteségek forrása lehet!

 

- Egy bolt, főleg egy vendéglátóipari egység üzemeltetése során, nagyon komoly előírásoknak kell megfelelnie, melyek megsértése vagy hiánya komoly bírságokat eredményezhet.

 

 

 

 

- A kisvállalkozások, kis boltok egyre nehezebben bírják az árversenyt a multikkal vagy akár a kínai boltokkal szemben.


- Egyre nagyobb kihívást jelent hogy ügyeskedéssel maradj fent az árversenyben, vagyis számla nélkül vásárolsz, nem adsz számlát, a veszélyesebb területekről ne is beszéljünk!

 

- Egy vállalkozás jövedelme általában aktív jövedelem, vagyis csak aktív működés során hoz bevételt, betegség vagy bezárás esetén nemcsak a napi bevételtől eshet el, de ügyfeleket, vásárlókat veszíthet!

 

- A hagyományos vállalkozásokra egyre komolyabb könyvelési és adózási feladatok nehezednek, amit csak könyvelővel tudnak elvégeztetni.

- A vállalkozók magukra vannak utalva, csak magukban bízhatnak. Képzésükről maguknak kell gondoskodni, motivációt erőt magukból kell meriteniük, és elismerést nem igazán kaphatnak senkitől, maximum a vevőktől ha elégedettek a szolgáltatással.

 

 

 

Ezzel szemben nézzük  a másik alternativát:


MLM vállalkozás

 

-   Mivel  nincs  befektetési  kényszer,  a  vállalkozás  inditása  késleltethető,  addig  amig eldől, hogy tudjuk-e 

csinálni  vagy  sem - tehát  nincsenek  közterhek,  adózás,  akkor  is  amikor  még  nincs  is  miből  fizetni - így 

bárki belekezdhet, kortól, nemtől, végzettségtől függetlenül! Ha valaki "mélyebbről, kevesebb tudással" indul legfeljebb lassabban lesz sikeres, és később váltja ki a vállalkozóit, amikor már megéri felvenni a pénzt!

 

- Minimális  kezdőtőkével  elindítható,  üzemeltethető! Nincs üzlethelyiség, nincs rezsi, nincsenek     alkalmazottak,  nincsenek  kiszolgálási,  ügyfélszolgálati feladatok,  minimális  könyvelési feladatok).

 

 

Kockázat és veszteségtől való félelem nélkül, kortól, nemtől, iskolai végzettségtől függetlenül, bárki elindíthatja.

 

- Visszatérülésről nem kell beszélni, mivel az induláshoz olyan termékek megvásárlása kell csupán, amit egyébként is megvett idáig csak mástól, más hasznát növelve! A DXN DSP induló csomagjának az ára akár 150%-ban levásárolható, így még a „cég fizet" azért, hogy elindulj!

 

 

- Nem a vállalkozónak kell kitalálni a termékeket, azok kiszállításával, reklamációval foglalkoznia!
Az MLM vállalkozó „csak" tájékoztat, s odavezeti a céghez az embereket, és a cég végzi az értékesítést, ami után jutalékot oszt!

 

- A vállalkozás országhatárokon túl is működik anélkül, hogy utazni kellene, vagy más országokban is vállalkozást kellene indítani. De bármelyik országból is irányítható, jobb MLM cégeknél, ahova költözöl ott veheted fel a jutalékod a helyi adótörvények alapján, helyi fizetőeszközben!

A vállalkozás a nap 24 órájában működik, mivel az üzlettársak a világ különböző területein dolgoznak, és a cég 160 országban kiszállít!

 

 

 

- Mivel nincs saját árukészlet, kiszolgálás, így az áru nem romolhat ránk, nem kell kiszolgálás feltételeknek, előírásoknak megfelelni, nincs semmi kockázat!

 

- Egyszeri munkával egy életre szóló jövedelem forrást építhetünk ki a kiskereskedelmi egyszeri haszonnal ellentétben. Egyre kevesebb munkával, egyre nagyobb bevételre tehetünk szert, mivel az eredmény nem csak a mi munkánk alapján képződik. 

 

- Míg a hagyományos vállalkozásban akkor is komoly pénzek mennek el a rezsire, amikor nincs forgalom, az MLM vállalkozás legfeljebb kevesebb jutalékot hoz akkor, de nem kell fizetni rezsit, bérleti díjat, alkalmazottat stb!

 

- Passzív jövedelmet biztosít, mivel a termék és az üzlet iránt elkötelezett törzsvásárlók, tőlünk függetlenül is vásárolnak és építik az üzletüket ami után mi minden hónapban kapjuk a bankszámlánkra a pénzt, jutalékot a világról!

 

- Csapatmunka, a vállalkozásom sikerében mások is érdekeltek. A sikeremben a „vezetőim" is érdekeltek, ezért minden támogatást megkapunk, hogy még sikeresebbek lehessünk!

 

- Míg egy hagyományos vállalkozó nem igazán van kitől kapjon elismerést, az MLM-ben minden kis teljesítményért színpadon van elismerés, és az ember jó barátok között lehet büszke a sikereire!

- Az MLM szakma a személyiség fejlődésre épít, van aki szerint az MLM egy „burkolt vezetőképző", s az itt tanultakat az élet más területein is sikeresen lehet hasznosítani!

 

Ezek után kérdezem én mi tart vissza, hogy TE is elindulj s kipróbáld magad egy mlm vállalkozásban, amik közül az egyik legjobb a DXN.

 

Regisztrálj most és kezd el a jövőd felépítését velünk:   Regisztráció itt

 

Ha egy átverés mentes, kockázatnélküli, felvállalható müködő üzletet keresel nézd ezt meg!

 

 

DXN Facebook Share Megosztás Facebook-on